fcb.portal.reset.password

Alves a l'entrenament d'aquesta tarda al Camp Nou / FOTO: MIGUEL RUIZ - FCB

Tal com va fer la temporada passada, el Barça ha fet l’últim entrenament abans del Clàssic en una sessió a porta tancada al Camp Nou. Guardiola ha comptat amb els 20 jugadors disponibles del primer equip i els joves futbolistes del Barça B Isaac Cuenca i Martín Montoya. Adriano, que va rebre l’alta mèdica després de l’entrenament de dimecres, s’ha exercitat amb normalitat amb la resta de companys.

En la sessió, també hi havia Tito Vilanova, que dimecres va tornar als entrenaments després de la intervenció de la glàndula paròtide a la qual va ser sotmès el 22 de novembre.

L’única absència, per tant, ha estat la del lesionat Ibrahim Afellay, que continuarà amb la seva recuperació a Holanda coincidint amb la marxa de l’equip per disputar el Mundial de Clubs de la FIFA.

De Madrid cap al Japó

Tan bon punt s'acabi el Clàssic, el Barça volarà cap al Japó. És per aquest motiu que Guardiola s'emportarà a Madrid tots els jugadors inscrits per disputar el Mundial de Clubs. La llista la formen els 20 jugadors disponibles del primer equip i els joves futbolistes del B Isaac Cuenca, Oier Olazábal i Jonathan dos Santos.

Tornar a dalt