fcb.portal.reset.password

Cuenca, en roda de premsa / FOTO: ARXIU FCB

En poc temps ha passat d’estar cedit al Sabadell, a la Segona Divisió B, a convertir-se en jugador del primer equip del Barça, havent passat primer pel filial. Possiblement, Isaac Cuenca poc es podria imaginar el dia del seu debut oficial amb la samarreta de la primera plantilla, el 20 d’octubre del 2011, contra el Viktoria Pilsen a la Lliga de Campions, que Josep Guardiola l’inclouria en l’onze inicial en la tornada dels quarts de final contra el Milan. “No tinc temps ni de pensar-hi. Estic gaudint del moment i cada dia intento millorar per ajudar l’equip i, a la vegada, ser més bon jugador”, comenta Cuenca sobre el moment que està vivint.

Centrat a ajudar l’equip

Per l’extrem barcelonista, que Josep Guardiola l’escollís per estar en l’onze inicial contra el Milan va ser tota una sorpresa: “Vaig sentir una alegria molt gran, i la veritat és que no m’ho esperava per res. Quan se’m va comunicar que jugaria em va fer molta il·lusió. Estic molt content”. En aquesta mateixa línia, Cuenca ha explicat que, un cop un jugador sap que entra en l’onze, “és igual a qui tinguis al davant”. “Només penses a fer les coses de la millor manera possible per ajudar l’equip”, ha afegit.

La ràpida evolució de la seva carrera esportiva no ha fet canviar per res el seu dia a dia: “Jugo en estadis més grans i amb més públic, i ara la gent em reconeix més pel carrer, però la meva vida no ha canviat”.

Totalment aliè als comentaris que es puguin fer sobre les actuacions arbitrals, i feliç per haver assolit la que és la cinquena classificació consecutiva per a unes semifinals de la Lliga de Campions, Cuenca comenta que es fixa més “en el que hem fet que en el que puguin dir des de fora”. I afegeix: “Nosaltres ens dediquem a jugar de la millor manera possible i no pensem en altres coses. Estem molt contents per anar fent història”.

Tornar a dalt