fcb.portal.reset.password

Un instant del partit de Supercopa. FOTO: ARXIU FCB.

Aquest dilluns 23 de gener, a les 10 hores, s'ha obert un segon període de venda d'entrades per al partit de Copa entre el FC Barcelona i el Reial Madrid. El procés estarà obert a tots els socis i el públic en general, amb totes les entrades disponibles provinents del Seient Lliure.

Venda 'on-line'

La disponibilitat de les entrades anirà variant segons el ritme d'alliberacions fetes a través del Seient Lliure per als socis amb abonament que no puguin assistir al partit. Es podran adquirir fins a dues entrades per cada compra. Tota la venda es farà exclusivament a través de canals 'on-line' (principalment a www.fcbarcelona.cat) i, per tant, no es podran adquirir entrades a les taquilles del Club.

La setmana passada es va obrir un primer procés de venda, exclusiu per als socis sense abonament. En poc més de dos dies, es van exhaurir les localitats que aleshores hi havia disponibles. El partit de tornada de quarts de final entre el FC Barcelona i el Reial Madrid es disputarà aquest dimecres 25 de gener, a les 22 hores al Camp Nou.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();