fcb.portal.reset.password

Alexis Sánchez. FOTO: MIGUEL RUIZ-FCB.

Sobre al terreny de joc, Alexis Sánchez és una de les sensacions de la temporada del Barça. En una entrevista als mitjans oficials del Club en un acte comercial, el xilè ha ensenyat el seu vessant més personal. Humil, sincer, autoexigent i ambiciós, està convençut que els seus millors dies com a blaugrana encara estan per arribar.

- Com porta la vida a Barcelona? Com s'ha adaptat?
"El mar és el que més m'agrada. No he pogut sortir gaire a conèixer-la, però em sembla una ciutat bonica. Vaig tenir l'oportunitat de visitar-la el 2007 i és molt maca".

- Recorda el moment en què se li comunica l'interès del Barça?
"Sí, el meu representant m'ho va dir i vaig estar molt content. Mai m'hi havia volgut il·lusionar, perquè sempre et diuen que hi vas i al final tot es queda en res. No em vaig quedar tranquil fins que vaig firmar, i mentre ho feia no era conscient que estava al Barça. Va ser quan vaig jugar que me'n vaig fer a la idea".

- Del futbol xilè han fet història a la Lliga Carlos Caszely, Patricio Yáñez, Iván Zamorano... Serà vostè el següent?
"Jo acabo de començar la meva carrera i haig de seguir sumant i aprenent  del futbol".

- Quines diferències ha notat entre la Serie A i la Lliga?
"A Itàlia tot és més defensiu. Quan rebia la pilota venien tres a marcar-me, i la defensa era més tancada. Era una mica com li juguen tots al Barça, però jugar aquí és molt bonic per a un futbolista".

- Com preveu el seu retrobament amb Marcelo Bielsa a la final de Copa?
"Serà complicat. L'Athletic Club té un tècnic amb un nivell molt i molt exigent i que veu tots els detalls del rival. S'hi haurà d'anar a jugar al 150%".

- A la Lliga, 10 punts són massa o és possible la remuntada?
"A la vida mai s'ha de donar res per perdut. El Barça és el Barça i hem de lluitar fins a l'últim moment, com sempre".

- Quin creu que ha estat el seu millor partit?
"Encara no he acabat cap partit dient 'avui l'he jugat bé'. Encara no he arribat al màxim, sé que puc donar més. L'últim partit no volia que s'acabés, volia marcar, jugar millor... No em conformo mai".

- Sap que sempre és protagonista a les rodes de premsa gràcies als periodistes xilens?
"Sí, els companys arriben als vestidors dient 'Els xilens estan a totes!' 'No se'n perden ni una!' 'Pregunten només ells!'... Em fan riure i ens ho passem bé amb això".

- Quin jugador de la Lliga espanyola l'ha sorprès més?
"Cristian Tello, és un jugadoràs. M'encanta com juga".

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();