Juvenil A - San Francisco: Victòria treballada (4-1)

Juvenil A - San Francisco: Victòria treballada (4-1)

Els de Denis Silva aconsegueixen guanyar un partit que l’equip balear ha lluitat fins al final

El Juvenil A aconsegueix una nova victòria contra el San Francisco per sumar ja tres triomfs i un empat a la Divisió d’Honor Juvenil. Els blaugranes tornen a la senda de les victòries després de l’empat contra el Nàstic de Tarragona la passada jornada. El partit, disputat en aquesta 4a jornada, ha estat una mostra d’intensitat i solidaritat en totes les àrees del camp per guanyar un San Francisco molt motivat i perillós.

Gran efectivitat

A la primera part s’ha pogut gaudir d’un bon espectacle, amb jugades brillants, gols i molta qualitat sobre la gespa. El Juvenil A ha sortit amb les idees clares de que els tres punts es quedessin a la Ciutat Esportiva. Però al davant hi havia el San Francisco, un equip que defensa amb contundència i té un atac molt perillós. En els primes minuts, els dos equips s’han estat provant i fins i tot el San Francisco ha gaudit de les ocasions més clares. De fet, al minut 23 ha arribat una gran ocasió per a l’equip balear que Alorda ha xutat contra el travesser. El Barça ha contestat i ho ha fet amb la jugada del primer gol: al minut 26, Ansu ha conduit una pilota per la banda esquerra fins a la línia de fons, l’ha centrat al punt de penal i Nico l’ha deixat passar perquè, en segona jugada, Antonio Jesús Cantón poses la pilota dins la porteria.

Set minuts després, ha arribat el segon gol del Barça. Ansu ha iniciat una contra que ha acabat rematant de voleia després d’una passada de Nils Mortimer. Però, quan semblava que el partit estava ben encarrilat per als blaugranes, al minut 37 Elías ha centrat una bona pilota per a que Aron García rematés de cap i superés a Arnau Comas (2-1). Un minut més tard, Tenas ha hagut d’aturar un mà a mà amb Markus, salvant els culers d’un empat que, a la segona part, podria haver estat perillós.

La sentencia arriba al segon temps

Malgrat tot, la segona meitat ha començat amb un penal a favor del Barça, després d’una clara falta d’Alorda a Cantón que ha acabat transformant Mortimer (min 49). A partir d’aquest gol, l’equip balear ha augmentat els esforços per acurtar distàncies. Markus i Elias no han deixat de buscar la porteria, però un gran Tenas i la bona sort han permès que el Barça no encaixés més gols. Amb el San Francisco bolcat en atac ha arribat el gol de la sentència del Barça, en una contra materialitzada al minut 87. Serrano ha centrat una pilota a Lucas, que no ha pogut rematar, però la pilota li ha quedat als peus a Konrad, que ha fet gol a la mitja volta. La pròxima jornada, els de Denis Silva visitaran el camp del Reus Esportiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut