Tot a punt per a les semifinals

Tot a punt per a les semifinals

El Juvenil A s’ha entrenat aquesta tarda a Nyon i ha conegut l’Estadi Colovray, on demà s’enfrontarà al Manchester City (17.00 h, Bein Sports) per una plaça a la gran final de la UEFA Youth League

Tot en ordre a Nyon. El Juvenil A ha realitzat aquesta tarda la darrera sessió d’entrenament sense cap ensurt en un dels camps annexos de l’Estadi Colovray on demà s’enfrontarà al Manchester City (17.00 hores, Bein Sports) per una plaça a la gran final de la UEFA Youth League. Una competició que l’equip blaugrana ja va guanyar l’any 2014 contra el Benfica (3-0).

La jornada del Juvenil A a Suïssa ha estat força tranquil·la. L’equip ha fet al matí el tradicional passeig prop de Nyon per estirar les cames i prendre contacte amb la ciutat que alberga la Final Four. A la tarda ha estat el moment de prendre contacte amb la pilota, amb exercicis de possessió i posició, i conèixer, sota les indicacions de l’entrenador Francesc Xavier Garcia Pimienta, l’escenari d’unes semifinals on els espera un rival molt complicat, el Manchester City, que arriba a la fase final després de superar el Feyenoord, el Xakhtar Donetsk i el Napoli, a la fase de grups, i l’Inter i el Liverpool a les eliminatòries directes, en tots dos casos a la tanda de penals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut