Juventus – Juvenil A: L’objectiu de ser primers de grup, a tocar

Juventus – Juvenil A: L’objectiu de ser primers de grup, a tocar

16.00 hores (Bein Sports): L’equip de Garcia Pimienta intentarà segellar la classificació com a primers de grup sumant, almenys, un punt a Torí

Quatre de quatre és el bagatge del Juvenil A a Europa aquesta temporada, i la classificació certificada per la següent ronda. Ara queda el més difícil, però, que és a tocar. Segellar la primera plaça del grup i jugar directament l’eliminatòria de vuitens de final. Per fer-ho, els de Garcia Pimienta han de sumar un punt en els dos partits que queden. La primera oportunitat serà aquest dimecres davant una Juventus que encara té opcions de classificar-se i sortirà a per totes. El tècnic barceloní podrà comptar amb el jugador del filial, Carles Pérez, i un reforç del Juvenil B com és Sergi Rosanas, per cobrir les lesions de Mateu Jaume, Guillem Jaime, Jandro Orellana i Juan Fernández, que s’han quedat a Barcelona.

Declaracions Garcia Pimienta:

“Juguem al camp de la Juve, un rival que encara té opcions de classificar-se, juguen a casa i van perdre al Mini, ara segur que intentaran guanyar-nos”.

“No sabem què ens faran, venen de dos resultats molt negatius per ells, però un equip que té opcions i juga contra el Barça sempre serà un equip molt difícil, molt complicat, esperem donar la nostra millor versió per aconseguir la primera plaça”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut