Juan Miranda, Morey, Sergio Gómez i Abel Ruiz, subcampions del Mundial sub-17

La selecció espanyola ha perdut la final del torneig internacional contra Anglaterra (5-2) després d’anar guanyat 0-2 amb gols del blaugrana Sergio Gómez, escollit Pilota de Plata del Mundial

No ha pogut ser i, finalment, els quatre jugadors del planter blaugrana que han participat al campionat del món celebrat a l’Índia hauran de tornar cap a casa sense la victòria a la final. Malgrat tot, ho faran amb una medalla de plata important, tot i que en el partit contra Anglaterra la selecció espanyola ha perdut per 5-2. Un duel i una final, la que s’ha viscut a Calcuta, que ha resultat estranya, perquè el combinat espanyol no ha pogut fer valer el 0-2 que es mostrava a l’electrònic al minut 25, després de dos gols del blaugrana Sergio Gómez. Però el bon joc d’Anglaterra a la segona part, que ha aprofitat la velocitat dels seus extrems, ha deixat els quatre barcelonistes sense la possibilitat d’aixecar la copa del món sub-17.

La trajectòria dels quatre blaugranes al Mundial

Miranda - Ha participat en sis partits com a lateral esquerre de la selecció espanyola i ha aconseguit un gol als vuitens de final contra França.

Mateu Morey - També ha participat en els sis partits que ha disputat Espanya en aquest mundial sub-17, com a lateral dret titular de l’equip.

Sergio Gómez - Ha participat en tots els partits i ha marcat quatre gols, un contra Níger a la fase de grups, un altre contra l’Iran a les semifinals i dos gols més contra Anglaterra a la final, en què ha estat el millor jugador de la selecció espanyola. Ha estat escollit Pilota de Plata del Mundial.

Abel Ruiz - Ha jugat tots els partits que ha disputat la selecció espanyola i també és el màxim golejador de l’equip i el segon de la competició, amb sis gols. El davanter centre del planter del Barça s’ha quedat a dues dianes del màxim golejador del campionat, l’anglès Brewster. Ha guanyat la Bota de Bronze. La Bota de Plata ha estat per al jugador de Mali Lassana Ndiaye, també amb sis gols.