RCD Espanyol – Juvenil A: Domini sense premi (1-1)

Els blaugranes i els periquitos es reparteixen els punts d’un derbi dominat pels de García Pimienta, tot i que no han obtingut el premi final

El Juvenil A ha empatat contra l’Espanyol (1-1) un partit que ha dominat de principi a fi, però no ha estat capaç de transformar en gol les múltiples ocasions de què ha disposat. Genar Fornés, per als locals, i Riqui Puig, per al conjunt culer, han estat els golejadors d’un matx que ha acabat amb la mala notícia de la lesió de Monchu.

El derbi català entre el RCD Espanyol i el Juvenil A, corresponent a la jornada 24 de la Divisió d’Honor Juvenil, ha començat amb un Barça que ha sortit a totes, tancant l’Espanyol al seu propi camp. La primera ocasió blaugrana ha estat en un llançament de falta de Collado que ha rebutjat sense problemes Yaris. En els següents minuts l’Espanyol ha intentat estirar-se, però els culers, mitjançant la posició de la pilota, han sotmès el conjunt periquito i l’han tancat al darrere.

No obstant això, el primer gol de partit l’han fet els blanc-i-blaus quan, al minut 36 i a través de Gener Fornés, han aconseguit foradar la porteria d’Iñaki (1-0). La reacció visitant no s’ha fet esperar, i tan sols dos minuts després, al 38, Riqui ha caçat una pilota perduda dins l’àrea local i ha colat la pilota per sota del porter rival (1-1). La primera part ha acabat amb domini absolut dels de García Pimienta, però no s’han acabat de transformar les opcions clares de gol.

La segona, igual que la primera

La segona meitat ha començat amb la mateixa tònica que la primera: un Barça superior que amenaçava constantment la porteria de l’Espanyol. La primera opció clara ha estat per a Monchu, que després d’una jugada personal fantàstica ha posat a prova Yaris, que ha rebutjat la pilota a córner. En els següents minuts Labinot i Mingueza han assetjat de nou la porteria local, sense encert. El rellotge corria, i un defensiu Espanyol ha estat capaç de mantenir l’empat al marcador.

Sense premi final

Malgrat que ho han intentat, els nois de García Pimienta no han tingut sort per finalitzar les oportunitats que han tingut i han vist com se’ls escapaven dos punts d’un duel que han controlat durant els 90 minuts i que ha acabat amb la mala notícia de la lesió de Monchu. Tot i l’empat, els culers continuaran dormint líders de la classificació del Grup III de la Divisió d’Honor Juvenil.