Nàstic – Juvenil A: Campions de Lliga! (1-3)

Els gols de Nils Mortimer i Collado atorguen el triomf i el títol al Juvenil blaugrana

El Juvenil A s’ha proclamat campió del grup 3 de Divisió d’Honor Juvenil després de vèncer per 1-3 a Can Budellera, Tarragona, en la 28a jornada del campionat. Un doblet de Nils i un gol de Collado, de penal, han capgirat la diana de Micó als primers instants del partit. El conjunt culer només necessitava un punt per assolir el campionat, però ha complert amb els pronòstics i s’ha proclamat campió sumant els tres punts.

Tot i això, el Nàstic ha colpejat primer. Al minut 3 un xut ajustat des de la frontal de l’àrea de Micó ha estat impossible d’aturar per a Baño. El gol ha descol·locat per uns instants el Juvenil blaugrana, que s’ha refet aviat. Al minut 12 una passada de la mort de Guillem Jaime l’ha rematada de primeres Nils Mortimer per empatar. A partir del gol, els de Garcia Pimienta han recuperat la calma i la possessió de la pilota. El conjunt blaugrana ha gaudit d’un parell d’ocasions més a la primera part, obra de Guillem Jaime al minut 28 i de Monchu al 32, però no han pogut batre el porter local en més ocasions durant el primer temps.

Nils remunta a l’inici de la segona meitat

I, al minut 54, Nils Mortimer ha aprofitat una pilota en profunditat per fer l’1-2 amb una gran definició amb l’exterior de la cama esquerra. El Nàstic ha fet un pas endavant després del segon gol barcelonista, i al minut 63 Guillem ha estat a punt de sentenciar el matx. Guillem Martínez ha tingut una bona ocasió per als locals després d’una gran jugada personal al minut 74, però ha rematat desviat.

Collado assegura la victòria

I, en la jugada següent, Óscar ha abatut Collado a l’àrea tarragonina. El mateix Collado ha transformat el penal i ha segellat el triomf del Juvenil culer. Els de García Pimienta han aguantat les escomeses visitants als minuts finals i han assegurat el triomf que necessitaven per sumar un nou títol de Lliga.