Juvenil A – Olympiacos FC: Victòria plàcida que deixa molt encarada la classificació (5-0)

Els de Gabri fan un pas important en la classificació per a la següent ronda i es mantenen invictes a Europa, on sumen tres triomfs

Clara victòria del Juvenil A en la jornada 3 de la fase de grups de la UEFA Youth League contra l’Olympiacos (5-0). Els de Gabri han transformat en gols la superioritat total de la pilota al Miniestadi. Les dianes de Carles Pérez (2), Monchu, Kike i Riqui Puig permeten al Juvenil A sumar la tercera victòria consecutiva i reafirmar la seva condició de líder del grup D de la UEFA Youth League.

El control dels primers minuts ha estat del Juvenil A. Els nois de Gabri han protagonitzat ben aviat la primera arribada perillosa. Al minut 4, Collado ha estat a punt de marcar en un xut dins l’àrea que ha acabat refusant el porter grec Skafidas. A partir d’aquesta ocasió, els barcelonistes han tingut el control de la pilota, però sense tenir aproximacions prop de l’àrea. Quant a l’Olympiacos, tampoc ha sobrepassat de la zona de tres quarts de camp.

Els blaugranes continuaven tocant la pilota i buscant oportunitats de gol davant la defensa tancada del conjunt grec. La insistència del Juvenil A estaria a punt de tenir premi en un xut llunyà en carrera de Carles Pérez que ha sortit molt desviat. Aquest seria l’avís blaugrana previ al gol dels de Gabri davant un conjunt molt tancat. Al minut 28, amb el control total del partit, Carles Pérez ha avançat els barcelonistes amb un xut creuat dins l’àrea en aprofitar una bona passada a l’espai.

Aquest gol ha esperonat encara més el Juvenil A, que ha tingut una altra aproximació perillosa en una falta lateral que ha acabat desviant la defensa de l’Olympiacos. La sensació de perill dels blaugranes era una constant i els grecs no generaven aproximacions de perill. Al darrer minut de la primera meitat, una falta a la frontal de l’àrea ha suposat la segona targeta groga de Lamprou, la qual originaria el segon gol del Juvenil A. Monchu ha executat el llançament de falta, que ha rebotat a la tanca i ha suposat el 2-0.

Domini i gols per arrodonir-ho

La segona meitat ha estat marcada pel domini total dels barcelonistes davant la defensa tancada de l’Olympiacos, que impedia les ocasions de perill del Juvenil A. Els blaugranes han tingut una doble ocasió al minut 60. Primer amb un xut des de la frontal de Monchu i, posteriorment, amb un potent xut de Pérez que ha aturat el porter grec.

De mica en mica el Juvenil A s’ha apropat a la porteria de l’Olympiacos amb xuts perillosos. En una gran jugada personal de Kike ha arribat el tercer gol de la tarda. El blaugrana ha definit a la perfecció una bona jugada personal i ha superat el porter.

Amb vint minuts per endavant els blaugranes han tingut temps per marcar el 4-0. Carles Pérez ha fet el segon gol del matx en una bona combinació entre el barcelonista i Riqui Puig. El Juvenil A encara tindria temps per marcar el definitiu 5-0 i arrodonir la tarda. Riqui Puig ha definit a la perfecció una triangulació que el davanter blaugrana ha culminat amb un xut creuat i ras des de la frontal.

Amb aquest triomf, el Juvenil A es manté líder i invicte del grup amb 9 punts. A més, amplia la diferència al capdavant del grup després de la derrota de la Juventus contra l’Sporting Club de Portugal. El següent compromís del Juvenil A serà aquest diumenge contra l’Espanyol (12.00 hores).