Juvenil A – CD San Francisco: Una gran segona part que val tres punts (3-0)

Els blaugranes han derrotat el San Francisco amb gols de Nils Mortimer, Riqui i Collado en un partit que ha suposat la gran notícia de la tornada als terrenys de joc de Jandro

El conjunt culer ha superat (3-0) el CD San Francisco gràcies a una gran segona meitat en què han destacat els golejadors Nils Mortimer i Riqui i, sobretot, Collado, que ha culminat una gran actuació amb un golàs de córner olímpic. El partit també ha suposat el retorn de Jandro, després de superar la seva llarga lesió. Xavi García Pimienta ha premiat el seu esforç amb l’oportunitat de jugar els últims 20 minuts del matx.

La primera part ha començat amb un Barça elèctric, que ha utilitzat amb molta eficàcia les bandes per crear perill. Als primers minuts Collado, després d’una gran jugada individual, ha obligat el porter visitant, Marc, a evitar el primer gol per als culers. El Juvenil A ha mogut la pilota amb fluïdesa, i ha aconseguit ocasions clares de David Alfonso i Chumi. El San Francisco ha reculat, tancant-se a mesura que passaven els minuts al seu camp. Alhora, el Barça ha estat a punt de trobar el gol amb una brillant jugada individual de Collado, que amb un barret dins l’àrea s’ha topat amb l’obstacle del porter mallorquí, que li ha aturat el llançament. Malgrat el domini del joc dels culers, el primer temps ha acabat amb una ocasió claríssima del San Francisco, que ha rebutjat en primera instància i amb el pit Guillem i després Iñaki ha enviat el segon xut a córner.

Obren la llauna

Els nois de García Pimienta han sortit a disputar la segona meitat amb la mentalitat de superar la contundent defensa mallorquina. Als primers minuts Collado ha estat el jugador culer més insistent, però sense fortuna a l’hora de finalitzar les ocasions. Malgrat que el San Franciso estava tancat al darrere esperant sortir al contraatac, els barcelonistes finalment han pogut inaugurar el marcador a través de Nils Mortimer (min 67), que ha aprofitat una excel·lent assistència de Collado. Minuts després ha arribat el següent gol culer, obra de Riqui Puig (min 78), que ha culminat una gran jugada individual i ha sumat el segon per als blaugranes. No obstant això, Collado tenia una sorpresa final reservada per als aficionats que s’han acostat a veure el partit a la Ciutat Esportiva: al minut 84 ha transformat un espectacular gol olímpic que ha sorprès tothom.

Finalment, triomf treballat dels culers que els serveix per continuar liderant la classificació amb sis punts més que el segon classificat, el Reial Saragossa. Ara el Barça afrontarà davant el Sant Andreu la 26a jornada del campionat de la Lliga de Divisió d’Honor.