El Olivar – Juvenil A: Empat sense gols en terres aragoneses (0-0)

El Olivar – Juvenil A: Empat sense gols en terres aragoneses (0-0)

Els blaugranes lluiten fins al final per aconseguir el gol de la victòria. L’actuació del porter blaugrana Iñaki ha estat clau per mantenir la porteria a zero

El Juvenil A ha viatjat fins a terres aragoneses per afrontar un desplaçament complicat. Els blaugranes, amb l’objectiu de sumar tres punts més per continuar al capdavant de la classificació, s’han trobat amb un El Olivar combatiu i que ha tingut dos penals a favor. Entre Iñaki i la falta d’encert dels locals el marcador no s’ha mogut. Els nois de Gabri Garcia han tingut ocasions de gol amb la seva pressió i control de pilota, però no han pogut sumar els tres punts.

A la primera part, els blaugranes han posat a prova Montaner, porter local, que amb aturades de mèrit ha evitat que els culers es posessin per davant al marcador. Els aragonesos s’acostarien poques vegades amb perill, però en una d’aquestes gaudirien d’un penal que Suárez, davanter visitant, enviaria fora de la porteria defensada per Iñaki. El porter barcelonista ha tingut poca feina en aquesta primera part, ja que els seus companys han practicat una pressió alta durant tot aquest primer període.

A la sortida dels vestidors, els locals tindrien una bona oportunitat per avançar-se al marcador, però el xut del davanter aragonès acabaria al pal de la porteria blaugrana. La resposta del Juvenil A ha estat constant durant aquesta segona part, generant ocasions mitjançant el control de la pilota. No obstant, ha estat l’Olivar el que ha tingut la millor ocasió d’aquests segons 45 minuts, amb un nou penal que ha aturat magistralment Iñaki.

Aquest empat deixa els blaugranes en segona posició, a un punt del líder, el Girona. L’equip culer rebrà el diumenge 22 d’octubre (12.00 hores) l’Espanyol en la propera jornada de Lliga. Abans, però, els blaugranes tindran una nova cita a la Youth League contra l’Olympiacos, el dimecres a les 18.00 hores.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut