UE Sant Andreu – Juvenil A: Remuntada més liderat (1-2)

Els blaugranes han sabut remuntar un partit que ha començat molt favorable al Sant Andreu

El Juvenil A continua invicte a la Divisió d’Honor Juvenil després de guanyar per 1 a 2 l’UE Sant Andreu en la quarta jornada de la Lliga. Tot i començar perdent, els nois de Gabri Garcia han remuntat el partit i segueixen líders en solitari.

Els blaugranes han començat amb mal peu el primer temps. El rival ha obert el marcador al minut 13, quan Kiendrebeogo ha marcat després de superar el porter del Barça. I poc ha faltat perquè el Sant Andreu ampliés la diferència al marcador. Les intervencions del porter Josep han estat clau per salvar els culers, que han tingut problemes per trobar els espais a la primera part. Ha estat durant els últims minuts del primer temps que el Juvenil s’ha començat a despertar.

Lee i Mboula lideren la remuntada

La tònica de la segona part ha canviat totalment. Els barcelonistes han canviat la dinàmica i s’han començat a veure els espais. Lee ha estat l’encarregat del gol de l’empat i de donar el tret de sortida a la remuntada, després d’una bona combinació entre Cucurella i Mboula (minut 56). El mateix Mboula ha sentenciat la remuntada amb un gol al minut 63. El Sant Andreu ha acabat el partit amb deu jugadors, després d’una falta perillosa d’un dels jugadors rivals sobre Lee.

El Juvenil B, també líder

El Juvenil B ha guanyat el Mollet per 0-2. Amb gols de Riqui Puig i Juan Fernandez, els nois de Quique Álvarez també s’han endut la victòria i el liderat en solitari del Municipal Germans Gonzalvo en la cinquena jornada de la Lliga Nacional Juvenil. El blaugrana Imad ha tornat a jugar després d’estar lesionat gairebé un any.