Juvenil A – Borussia Dortmund: O Caixa o faixa al Miniestadi

Juvenil A – Borussia Dortmund: O Caixa o faixa al Miniestadi

18 hores (Barça TV): L’equip de Gabri busca la classificació per als quarts de final de la competició europea contra l’equip alemany -a partit únic al Miniestadi-, amb entrada lliure per a socis i aficionats

O caixa o faixa. És així de senzill. El Juvenil A juga avui a les 18.00 hores al Miniestadi contra el Borussia Dortmund la eliminatòria a partit únic de vuitens de final de la UEFA Youth League. No hi ha marge d’error. El guanyador s’enfrontarà als quarts de final davant el Porto, que ahir es va desfer per un clar 3-0 del Viitorul de Rumania. L’entrada al Mini es lliure pels socis i aficionats que vulguin acostar-se a recolzar als joves de Gabri. Chumi i Guillem Jaime són les úniques baixes d’un Juvenil A que arriba a aquest partit molt motivat tot i la inesperada derrota del passat dissabte a la Lliga contra el Girona.

M’agradaria que hi hagués una gran entrada al Miniestadi. Necessitem el màxim suport de la nostra afició i crec que aquesta es una bona oportunitat per conèixer a una generació, com és aquesta del Juvenil A, que té molt talent”, ha comentat Gabri. El tècnic blaugrana s’espera, després d’analitzar els partits del Borussia Dortmund a la fase de grups i a l’eliminatòria de setzens de final, un rival que serà molt complicat de batre: “Són molt físics i alternen un 4-4-2 amb un 4-2-3-1 mantenint l’ordre en tot moment tal com van fer, per exemple, el dia que van guanyar al camp del Reial Madrid o del Maccabi Haifa a la darrera eliminatòria directe”.

Primers equips classificats

Els alemanys van accedir a la ronda de vuitens després d’eliminar el Maccabi Haifa (0-1) a l’anterior eliminatòria. A la fase de grups, el Borussia Dortmund va ser segon al Grup F darrere del Reial Madrid i superant l’Sporting de Portugal i el Legia de Varsòvia. Atlètic de Madrid, Ajax, Benfica i Salzburg també és van classificar ahir, com el Porto, per a la ronda de quarts de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut