Espectacular vídeo del Juvenil A abans de rebre el Borussia Dortmund

Espectacular vídeo del Juvenil A abans de rebre el Borussia Dortmund

L’equip dirigit per Gabri Garcia torna a participar, després de guanyar l’edició anterior del concurs ‘Skills Challenge’ de la UEFA Youth League, en un vídeo d’habilitat per promocionar la competició europea

Abans de jugar el proper dimecres, a les 18.00 hores al Miniestadi, la decisiva eliminatòria de vuitens de final a partit únic contra el Borussia Dortmund, la UEFA ha descobert aquest dilluns a Nyon un dels secrets millor guardats del Juvenil A. Els nois de Gabri Garcia van gravar un vídeo dintre de l’‘UYL Challenge’ en què mostren la seva habilitat per treballar en equip i amb la pilota per promocionar la UEFA Youth League.

El Juvenil A es juga aquest dimecres el pas a quarts de final contra el Borussia Dortmund al Miniestadi (18.00 hores) amb entrada gratuïta per a tothom. Els alemanys van accedir a la ronda de vuitens després d’eliminar el Maccabi Haifa (0-1) a l’anterior eliminatòria. A la fase de grups, el Borussia Dortmund va ser segon al Grup F darrere del Reial Madrid i superant l’Sporting de Portugal i el Legia de Varsòvia.

El Juvenil A va ser el guanyador de l’edició anterior de l’UYL Challenge amb el vídeo en què van recrear una barbacoa a les instal·lacions de la Masia fent tocs, 80 en total, amb la pilota sense que caigués a terra i acabant amb un gol de Carles Aleñá. A més, va ser el vídeo més vist de tots els equips participants a la pàgina oficial de la UEFA i als diferents canals de YouTube i Dailymotion.

Passar la pilota per sobre de l’autocar

En l’edició d’aquesta temporada, el Juvenil A va gravar el repte al camp 5 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Allà, tota la plantilla, tècnics inclosos, van aconseguir ficar dins el maleter de l’autocar de l’equip la pilota amb què disputen els partits. Qui comença el repte és el tècnic, Gabri Garcia, i després participen pràcticament la totalitat de la plantilla per fer un total de 55 tocs abans que Seungwoo Lee introdueixi la pilota al maleter una vegada Marc Cucurella l’ha fet passar per sobre de l’autocar. Després, tècnics i jugadors celebren la fita, gens fàcil, mentre Gabri se’ls mira des de la cadira del conductor de l’autocar traient el cap per la finestra. El Borussia Dortmund és, dimecres, el primer obstacle que el Juvenil A ha de superar en el camí cap a la fase final de Nyon.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut