Juvenil A – Stadium Casablanca: Golejada sòbria (4-0)

Els blaugranes s’emporten tres punts merescuts en un partit en què han tingut el control absolut del joc i no han donat cap opció als visitants

[[DES_1]] El Juvenil A viu un bon moment de forma i, després de superar el BATE Boríssov en partit de la Youth League dimecres passat, aquest dissabte ha vençut amb solvència l’Stadium Casablanca gràcies a un partit molt seriós. Tot i que el rival se situa a la part baixa de la classificació, el cert és que durant la primera meitat ha posat les coses difícils als blaugranes, que en cap cas han abaixat la guàrdia i que han buscat amb insistència la porteria visitant. Han tingut molta pausa i tranquil·litat els culers per intentar perforar la defensa intensa dels aragonesos, que esperaven amb cert ordre les envestides locals.

La possessió era clarament dels nois de Gabri, i només faltava l’encert en l’última passada. Ràpidament ja avisava Alex Blanco amb un bon xut des de la frontal després d’una bona combinació col·lectiva (min 20). Ho seguia provant el Barça, per dins i per fora, intentant desordenar la defensa visitant. A falta de sis minuts per al descans ha arribat el premi. Una arribada per la banda dreta d’Alex Blanco ha acabat en penal després que el lateral caigués dins l’àrea en una acció individual brillant. Juanma ha estat l’encarregat de transformar la pena màxima (min 39) i ha situat els blaugranes amb avantatge.

Efectivitat letal

La tònica del partit no ha canviat a la represa i el Juvenil A ha continuat amb el mateix ritme de joc sense patir ni un instant. Tot i això, els blaugranes eren conscients que la superioritat no estava quedant reflectida en el marcador i han seguit buscant el segon gol, que no ha tardat a arribar. L’omnipresent Alex Blanco ha entrat com una bala per l’extrem dret i, després de dos retalls a dins de l’àrea, ha assistit Carbonell, que ha engaltat un xut potent per posar el 2-0 (min 60).

El gol ha enfonsat qualsevol opció de remuntada dels aragonesos, que han notat l’esforç físic de la primera meitat. En aquest context, els de Gabri s’han vist amb més forces i han tingut més facilitat per ampliar distàncies. Primer Busquets hauria pogut fer el tercer, però el seu xut l’ha desviat a la perfecció Monforte quan es colava per l’escaire. I uns minuts després el protagonista del partit, Alex Blanco, ha signat un gran gol ple de detalls tècnics en què ha combinat velocitat, regat i xut. Abans del final Theo ha posat el 4-0 definitiu per tancar una golejada sòbria que serveix per seguir augmentant la confiança de l’equip.

El Juvenil B cau derrotat

El Juvenil B ha caigut derrotat a domicili davant el Cambrils (3-2) i, d'aquesta manera, suma la seva segona derrota del curs.

Un mal inici ha penalitzat als blaugrana, que han vist com els locals es situaven 2 a 0 al minut 27. Els de Quique Álvarez han reaccionat tan sols 8 minuts després mitjançant Monchu, però el Cambrils ha tornat a colpejar al límit del descans gràcies al gol de Nicolás (minut 44).

El gol ha deixat tocats els blaugrana, que només s'han pogut acostar al marcador al minut 75 amb un gol de Jordi Mboula. El Juvenil B se situa ara segon amb 25 punts, a sis del líder: la Damm.