Juvenil A – Damm: Empat just (0-0)

L’equip dirigit per Gabri ha sumat un empat sense gols en un partit amb nombroses ocasions per als dos conjunts

El Juvenil A del FC Barcelona ha empatat sense gols el partit davant la Damm, tercer classificat amb tres punts més que els blaugranes, que no ha posat les coses fàcils als jugadors de Gabri. Els blaugranes han disposat d’ocasions de perill clares, però els ha faltat concretar als darrers instants davant un rival ben ordenat defensivament.

El domini de la pilota ha estat blaugrana, amb la primera aproximació clara al minut 17 a través d’un xut de falta d’Aleñá. El Juvenil A generava ocasions de gol, però faltava encert en l’última passada amb un rival ben posicionat damunt del terreny de joc.

Ho seguien provant els nois de Gabri amb bones combinacions, com la que ha acabat amb un altre xut d’Aleñá des de la frontal de l’àrea després de la passada de Busquets. La Damm també sortia bé a la contra i generava perill en un partit amb alternatives per als dos conjunts.

Als extrems blaugranes els costava desequilibrar, però als darrers minuts de la primera meitat una bona combinació ha finalitzat amb un xut de Theo. La Damm ha disposat també d’una gran ocasió de gol just abans del descans, però el marcador no s’ha mogut.

Sense novetats

A la represa una contra dels visitants ha estat a punt de costar un gol als blaugranes. A partir d’aleshores, locals i visitants s’han repartit les ocasions de gol, tot i que han estat escasses. Els blaugranes, amb el domini de la pilota i el control del partit, han disposat d’una ocasió en què Blanco, al minut 81, ha fet una rematada de cap que ha marxat fora per poc. Tot i les anades i vingudes dels dos conjunts als últims minuts, el marcador ja no s’ha mogut i s’ha tancat el partit amb 0-0.

Amb aquest empat el Juvenil A es manté quart a la classificació a tres punts de la Damm a la Divisió Honor, i es prepara per al duel de dimarts davant la Roma corresponent a la jornada 5 de la UEFA Youth League.