fcb.portal.reset.password

Imatge promocional del partit entre els dos equips i l'estadi de Wembley de fons / NIKE

Aquest dissabte totes les mirades estaran centrades en el Clàssic a partir de les 18.15 hores. Però abans, a les 15 hores, el Juvenil B blaugrana viurà una jornada molt especial. I és que els nois de Quique Álvarez tindran l’oportunitat de jugar un partit amistós a l’estadi de Wembley contra l’equip de la Nike Academy.

Oportunitat única

Tant el Club com els tècnics de l’equip juvenil del FC Barcelona han vist una oportunitat única per jugar en un escenari mític com l’estadi de Wembley. De fet, aquesta setmana es va celebrar un Anglaterra-França al mateix escenari. Per poder assistir al partit cal emplenar el següent formulari: gonike.me/6018BubDI 

La Nike Academy: com uns professionals

Situada a St. George's Park, la seu de la Federació Anglesa de Futbol, la Nike Academy és un programa de primer nivell format per 22 jugadors. Des de l’any 2009, la Nike Academy ofereix a joves futbolistes l’accés als millors entrenadors, instal·lacions i equipament. Durant l’any, a més dels seus entrenaments a Anglaterra, juguen diferents partits de futbol contra els millors planters del món. Fa unes setmanes van jugar contra la Roma i ara contra el FC Barcelona.

Estada de tres dies a Barcelona

A més diferents sessions d'entrenament especial liderades per tècnics del FC Barcelona, l'equip de la Nike Academy va tenir l'oportunitat d'aprendre la filosofia del futbol i el desenvolupament juvenil del Club a través d'una xerrada impartida per Joan Vilà i Pere Gratacós, durant els tres dies que va estar a Barcelona el passat mes de març.

Tornar a dalt
_satellite.pageBottom();