Juvenil A – UE Cornellà: Sisè triomf consecutiu (1-0)

Un gol d’Àlex Carbonell dóna la victòria a l’equip de García Pimienta, que ha guanyat tots els partits que ha dirigit Jordi Roura, Pere Gratacós i Jordi Vinyals han presenciat el partit en directe

El Juvenil A ha encadenat la sisena victòria seguida després d’imposar-se al Cornellà per la mínima. Amb el triomf d’aquest diumenge, Garcia Pimienta suma quinze punts de quinze possibles des que va agafar les regnes de l’equip. Jordi Roura, Pere Gratacós i Jordi Vinyals han assistit a la Ciutat Esportiva Joan Gamper per presenciar en directe l’enfrontament del Juvenil A.

A la importància d’haver guanyat s’hi ha de sumar el fet que la Damm i el Mallorca, segon i tercer classificat, han perdut. D’aquesta manera, el Barça retalla distàncies i s’acosta a tan sols un punt del Mallorca.

Domini blaugrana de principi a fi

El partit ha estat clarament dominat pels blaugranes, que han gaudit de multitud d’ocasions per aconseguir un resultat més ampli. Una de les ocasions l’ha aprofitat Àlex Carbonell per fer pujar l’1-0. Juanma, que ha realitzat una gran jugada personal, ha filtrat una passada cap a l’interior de l’àrea i Carbonell no ha perdonat. Tot i el gol encaixat, el Cornellà no ha variat el seu plantejament inicial de tancar-se al darrere i abans del descans el Barça hauria pogut sentenciar el partit.

La segona meitat ha estat marcada per la falta d’efectivitat en atac dels nois de Garcia Pimienta, que, amb un gran desplegament ofensiu per banda i des de fora de l’àrea, no han tingut sort de cara a porteria. Fins als darrers cinc minuts el Cornellà no s’ha llançat a l’atac. Els visitants, amb pilotes penjades com a argument ofensiu, han buscat el gol però la defensa blaugrana, molt concentrada durant tot el partit, ha refusat el perill. Important triomf per al Juvenil A, que amb la derrota del Mallorca ja se situa a només un punt dels balears.