CE Mercantil – Juvenil A: No perden pistonada (1-3)

El Juvenil A, molt eficaç de cara a gol, aconsegueix la setena victòria consecutiva

El Juvenil A no aixeca el peu de l’accelerador i ha sumat la setena victòria consecutiva, en aquesta ocasió davant el Mercantil. Els nois de Garcia Pimienta, a l’espera del que faci el Mallorca, se situen en tercera posició a la classificació amb 55 punts.

El Barça ha saltat a la gespa del Municipal Arrahona-Merinals amb la voluntat de continuar amb la bona dinàmica de resultats aconseguida en les darreres set jornades. Els nois de Garcia Pimienta s’han trobat ben d’hora per davant en el marcador gràcies a un gol d’Aitor Cantalapiedra. Amb una mica de fortuna, el davanter blaugrana ha xutat des de la frontal de l’àrea i un defensa local ha desviat la trajectòria de la pilota fent impossible la intervenció del porter. D’ençà del gol, el Juvenil A ha portat la batuta del partit davant la poca intensitat mostrada pels locals, malgrat que no ha aconseguit apropar-se amb perill als dominis de Manu.

Del 0-1 a l’1-2

A la segona meitat el partit ha canviat el guió i el Mercantil ha sortit a atacar, tot i que la defensa del Juvenil A refusava amb contundència tota ocasió de perill. Quan més còmodes es trobaven els locals sobre la gespa, un error a la sortida de la defensa del Mercantil l’ha aprofitat Padilla per fer el 0-2. Tot i l’error, el Mercantil ha escurçat distàncies segons més tard, quan una passada enrere del Barça ha estat controlada per Criville i el davanter ha superat Andreu per fer pujar el 1-2.

Amb el gol, els locals s’han llançat a l’atac i han deixat espais a les esquenes dels seus defensors, situació que ha aprofitat de meravella el Barça per sentenciar l’enfrontament. Corria el minut 81 quan Amir, ben col·locat, ha aprofitat la relliscada del central del Mercantil i ha marcat l’1-3 definitiu.