Triomf sofert i necessari (1-3)

Triomf sofert i necessari (1-3)

Els nois de Jordi Vinyals han recuperat el camí del triomf gràcies als gols de Munir, Quintillà i Ebwelle al Narcís Sala

Després de l’ensopegada en l’última jornada contra l’Espanyol a casa, el Juvenil A ha sumat un valuós triomf al camp del Sant Andreu que li serveix per consolidar el seu liderat. No ha pogut respirar fins al descompte, quan ha sentenciat Ebwelle. D’aquesta manera, els nois de Vinyals podran preparar amb molta moral el proper duel europeu contra el Milan, dimarts al Miniestadi.

Golàs de Munir

Un dels indiscutibles protagonistes del partit ha estat el porter del Sant Andreu, Manu. En tot el partit ha realitzat un autèntic recital d’aturades i intervencions crucials. Per culpa seva al Juvenil A li ha estat molt difícil obrir la llauna. Ha hagut de ser Munir, en una jugada sensacional, el que ha marcat el 0-1 amb un eslàlom increïble, culminat amb un xut creuat que ha entrat tocant el pal. Els locals reaccionarien empatant just abans del descans, per mitjà d’Artigas.

Segona part moguda

A la segona part el Barça ha intensificat el seu domini i a l’hora de partit ha celebrat l’1-2, obra de Quintillà a la sortida d’un córner. Tot seguit, Manu ha evitat la sentència aturant a Maxi un penal comès sobre Munir. D’aquesta manera, s’ha arribat als instants finals amb incertesa al marcador. De fet, el Sant Andreu ha buscat l’empat fins al temps de descompte. El porter Manu ha pujat a rematar l’últim córner i en el contraatac posterior Ebwelle ha signat l’1-3. Tres punts més per al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut