Sevilla CF – Juvenil A: Tocarà remuntar per estar a la final (3-1)

Sevilla CF – Juvenil A: Tocarà remuntar per estar a la final (3-1)

El Juvenil A ha caigut en el partit d'anada de la Copa del Rei disputat a la Ciutat Esportiva del Sevilla per 3 gols a 1 Els gols d'Abel Moreno i Juan Muñoz han donat la victòria al Sevilla. L'autor del gol blaugrana ha estat Juan Antonio

El Juvenil A haurà de remuntar l'eliminatòria diumenge que ve al Miniestadi (19 hores) per poder classificar-se per a la final de la Copa del Rei després de caure derrotat aquest diumenge contra el Sevilla per 3 a 1 a la Ciutat Esportiva del Sevilla en un partit marcat per la calor. Dos gols a l'inici de la segona part i un altre als últims minuts de partit situen l'eliminatòria a favor del Sevilla, però el gol anotat per Juan Antonio es presenta clau per al partit de tornada.

L’enfrontament ha començat bé per al conjunt dirigit per Jordi Vinyals, que ha tingut bones ocasions per avançar-se, però el partit s'ha anat igualant a mesura passaven els minuts. El Sevilla també ha tingut les seves oportunitats, sobretot intentant aprofitar les jugades a pilota parada, amb les quals han creat molt perill. Empat a zero al descans després d'una primera part molt disputada i amb molta calor.

Molt cansament i un penal discutit

Als pocs minuts de la segona part, Abel Moreno ha aconseguit avançar el conjunt andalús després de rematar un centre de Sedeño. El conjunt sevillà no ha abaixat el ritme, i després d'una jugada de Sedeño l'àrbitre ha assenyalat un penal discutit favorable al Sevilla. Juan Muñoz, des dels onze metres, ha posat el segon al marcador. Les coses es posaven difícils per als blaugranes.

Després del segon gol sevillista els blaugranes han reaccionat, i al minut 66 Juan Antonio ha aprofitat el rebuig d'un llançament d’Ebwelle per marcar i retallar distàncies en el marcador. Després del gol, els blaugranes han tingut bones ocasions per aconseguir l'empat, però el cansament acumulat ha començat a aparèixer, i als últims minuts de partit Juan Muñoz ha fet el tercer i definitiu gol per al conjunt andalús. El 3 a 1 complica l'eliminatòria i els nois de Jordi Vinyals s'ho jugaran tot en el partit de tornada de diumenge al Miniestadi (19 hores) per aconseguir el passi a la final de la Copa del Rei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut