El Copenhaguen, rival del Juvenil A als vuitens de la UEFA Youth League

El Copenhaguen, rival del Juvenil A als vuitens de la UEFA Youth League

L’eliminatòria es jugarà a partit únic al Miniestadi el 18, 19, 25 o 26 de febrer De passar, els homes de Vinyals s’enfrontarien a l’Arsenal o el Xakhtar Donetsk

El Juvenil A del FC Barcelona s’enfrontarà al Copenhaguen en els vuitens de final de la UEFA Youth League. L’equip de Jordi Vinyals rebrà el conjunt danès al Miniestadi el 18, 19, 25 o 26 de febrer en una eliminatòria que es decidirà a partit únic.

Cal recordar que l’equip de Jordi Vinyals ha accedit a vuitens després d’una fase de grups pràcticament perfecta, en què va assolir cinc victòries i un empat.

El Copenhaguen, per la seva banda, s’ha classificat com a segon del grup B sense encaixar cap derrota en sis partits, per darrere del Reial Madrid i per davant del Juventus i el Galatasaray.

Els hipotètics quarts, al Mini

En cas de classificació, el Juvenil A s’enfrontaria a l’Arsenal o el Xakhtar Donetsk en la ronda de quarts de final, en una nova eliminatòria a partit únic que es jugaria l'11, 12, 18 o 19 de març al Miniestadi.

Les semifinals i la final tindran lloc a Nyon (Suïssa) en un format de final a quatre. La penúltima ronda, que se celebrarà l’11 d’abril, ha previst un encreuament en què el Juvenil A, com a equip visitant, podria enfrontar-se al Chelsea, l’AC Milan, la Reial Societat o el Nàpols.

La final es disputaria el 14 d’abril. En cas d’accedir-hi, el FC Barcelona la jugaria també com a equip visitant.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut