Primera jornada de l’any amb sabor agredolç

El Cadet A guanya per 0-8 al camp del Nàstic i consolida el seu liderat a la Divisió d’Honor, mentre l’Infantil A perd el derbi amb l’Espanyol, per 4-2, i veu com el seu avantatge al front de la classificació es redueix

NÀSTIC – CADET A

Una contundent victòria per començar l’any (0-8)

El Cadet A de Franc Artiga va començar l’any amb molta força. Els blaugranes van guanyar per 0-8 al camp del Gimnàstic de Tarragona en un partit que ja va quedar sentenciat als set minuts. Aquest és el temps que van necessitar Gerard Gómez i Pablo Moreno per fer el 0-2. Amb dos gols d’avantatge al marcador, tot va resultat més senzill. El Barça va dominar, va controlar la pilota i va trobar els espais necessaris per augmentar les diferències. Marc Alegre (m. 19) i Robert Navarro (m. 31) van fer els dos gols que deixaven el 0-4 al descans. A la segon part, van ser Pablo Moreno, una altra vegada (m. 45), Nico (m. 55), Ilaix (m. 62) i Jaume Jardí (m. 74) els encarregats d’arrodonir la golejada. Pablo Moreno i Jaume Jardí, els dos amb 12 gols, lideren la classificació de màxims golejadors de la categoria. El Cadet A continua líder, una jornada més, després d’aquesta victòria amb tres punts d’avantatge sobre l’Espanyol. La propera jornada tancarà la primera volta a casa contra L’Hospitalet, dotzè classificat.

RCD ESPANYOL – INFANTIL A

Primera derrota de la temporada al derbi (4-2)

La primera derrota de la temporada va arribar en el pitjor escenari possible. L’Infantil A va perdre per 4-2 el derbi disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra l’Espanyol en un partit molt físic que va estar condicionat per la forta pluja que va caure sobre Barcelona. L’Espanyol va imposar el seu futbol directe com va quedar clar en les dues primeres aproximacions que van terminar amb els dos gols d’Alarcón (m. 3 i m. 9). Els dos gols en contra van condicionar a un Barça que fins aleshores només havia encaixat dos gols en els 13 primers partits de Lliga. L’equip de Carles Martínez va buscar el control de la pilota i el va trobar en els darrers minuts de la primera part. Això li va permetre reduir diferències gràcies a un gol d’Ilias (m. 23).

Però l’Espanyol, lluny de deixar-se intimidar, va imposar el seu fort físic i amb el seu futbol directe va tornar a dominar el partit. Marçal Casadevall va fer el 3-1 al minut 56 i Jan Coca va reduir diferències una altra vegada pels blaugranes al minut 60. L’empat era possible i fins i tot l’Infantil A el va reclamar en una jugada en la que l’àrbitre no va veure com la pilota traspassava la línia de gol, però, al final, el darrer gol que sí que va pujar al marcador va ser, una altra vegada, el del jugador local Casadevall que deixava el partit en el definitiu 4-2. El Barça es manté líder però veu con la diferència amb l’Espanyol, que té un partit ajornat, es redueix a 5 punts. El Barça juga la propera jornada a casa contra el Reus Deportiu, setè classificat.