Pas de gegant del Cadet B

Pas de gegant del Cadet B

L’equip de Sergi Milà s’imposa per un contundent 7-1 al Cornellà B, en el seu millor partit de la temporada, i amplia a 9 punts el seu avantatge al capdavant de la classificació

CADET B – CORNELLÀ B

Cop d’efecte a la Lliga (7-1)

El Cadet B va signar el seu millor partit de la temporada en el moment més oportú. La golejada incontestable davant el segon classificat, el Cornellà B, va refermar als blaugrana al capdamunt de la classificació. El marge es situa ara en nou punts d’avantatge sobre l’equip del Baix Llobregat. En cap moment, el conjunt visitant va entrar en el partit, perquè el Cadet B va dominar el joc i l’electrònic de principi a fi. Leo dos Reis i Ginard van anotar els dos gols amb els que es va arribar al descans. A la segona part van ser Juanda, Mamadou, en dues ocasions, Leo, una altra vegada, i Farnós els que van completar la golejada en un partit on el Cadet B va oferir un joc vertical, ràpid i de toc que va resultar demolidor. El pròxim partit del Cadet B serà contra el Nàstic de Tarragona B, setè classificat.

JÀBAC I TERRASSA - INFANTIL A

Segon empat consecutiu (0-0)

L’infantil A va consumar el segon empat seguit en Lliga. Tot i l’empenta ofensiva, els nois de Carles Martínez no van poder tirar a terra la muralla defensiva d’un Jàbac i Terrassa que en el seu camp es mostra intractable. És la segona vegada que l’Infantil A es queda sense marcar aquesta temporada després de l’empat al camp del Gimnàstic Manresa (0-0). El resultat, però, no impedeix seguir als blaugranes al capdavant de la classificació amb cinc punts d’avantatge sobre la Damm, que va guanyar al camp de l’Espanyol (2-3). El proper rival de l’Infantil A, una altra vegada a domicili, serà el Sabadell, que ocupa la quinzena plaça.

REUS DEPORTIU B - INFANTIL B

Tornen al camí de la victòria (0-4)

Els nois de David Sánchez es retroben amb el triomf al camp del Reus Deportiu B, on van guanyar per 0-4, després d’empatar en la jornada anterior davant del Lleida. L’Infantil B va sortir decidit al partit de Lliga, perquè en un quart d’hora va marcar dos gols. Llorenç Ferrés (m. 13) i Amadou (m. 14) van ser els autors. El matx no va perillar en cap moment gràcies a l’eficàcia defensiva dels culers, el segon equip menys golejat de la competició domèstica. La victòria la van arrodonir Jan Molina (m. 24) i Solo Traoré (m. 34), que van situar el 0-4. Una prova més del repartit que està el gol en aquest Infantil B. D’aquesta manera, els nois de David Sánchez van sumar tres punts per seguir al capdamunt de la classificació, amb tres punts d’avantatge sobre La Floresta. El següent partit de Lliga de l’Infantil B serà al camp del Base Pallaresos d’aquí a dues setmanes. D’altra banda, l’equip viatja el proper dimarts a Dubai per jugar la Intercontinental Football Cup amb rivals del potencial del Reial Madrid, Celta, Liverpool i Juventus.

ATLÈTIC SANT JUST - ALEVI A

El líder torna a guanyar (0-4)

L’equip de Marc Serra es va retrobar ahir amb la victòria al camp de l’Atlètic Sant Just, per 0-4, després de la seva inesperada derrota de la passada setmana al camp del Cerdanyola Vallés. Alejandro Domínguez va obrir el marcador al minut 10 i Héctor Fort, que ja suma 21 gols a la Lliga, va fer el segon al minut 25. A la segona part, els gols van ser obra d’Arnau Pradas (m. 38) i Alexis Olmedo (m. 56). Amb aquesta victòria, l’Aleví A es manté líder de la classificació amb 9 punts de d’avantatge respecte el Sant Cugat que, precisament, visitarà la Ciutat Esportiva Joan Gamper la pròxima jornada.

EF MATARO - ALEVI B

Victòria sense contemplació (0-4)

Els nois de Jordi Pérez van guanyar al camp de l’Escola de Futbol Mataró, per 0-4, en un partit que van resoldre Pol Trigueros, amb un gol, Daniel Gudjohnsen, amb dos dianes i Pol Montesinos, autor de l’últim gol del partit. En un camp complicat, els culers van poder sumar els tres punts que els mantenen, una jornada més, en la primera posició de la Lliga, amb tres punts d’avantatge respecte l’Espanyol A. El rival de l’Aleví B la pròxima jornada serà la Damm A, tercer classificat, el qual suposarà un partit clau per a seguir la lluita pel campionat.

ALEVI C - GIMNÀSTIC MANRESA D

No afluixen i continuen invictes (4-1)

L’Aleví C de Dani Horcas va iniciar la segona volta com va acabar la primera: amb una victòria. D’aquesta manera, en competició domèstica mai ha deixat escapar els tres punts. Els números en atac i en defensa també són per emmarcar. I en el matx contra el Gimnàstic Manresa es van refermar. Tres gols barcelonistes en els 20 minuts inicials van resoldre el partit. Xavi Castellanos i Shane Kluivert, en dues ocasions, van ser els autors.

En la faceta golejadora tampoc podia faltar el màxim anotador de la categoria: Lamine Yamal. El davanter barcelonista va neutralitzar la diana del conjunt visitant i va tancar l’electrònic (4-1). D’aquesta manera, l’Aleví C segueix una jornada més com a líder destacat, amb 11 punts d’avantatge respecte al segon classificat, el Sant Ildefons. El pròxim matx dels blaugrana serà contra el Santboià, que ocupa el cinquè lloc a la taula.

FUNDACIO ESP GRAMA - ALEVI D

Tres punts més abans del partit decisiu (1-3)

L’Aleví D de Pau Moral va sumar els tres punts al camp de la Fundació Esportiva Grama en un partit difícil que van guanyar per 1 gol a 3. Els autors de les dianes culers van ser Albert Navarro, en dues ocasions, i Sylla. L’Aleví D segueix imparable en aquesta Lliga disputadíssima amb l’Europa, que serà el seu proper rival. Els escapolats visitaran la pròxima jornada la Ciutat Esportiva Joan Gamper, un partit que pot servir per decantar el liderat pel cantó barcelonista ja que ara mateix tots dos equips sumen 43 punts.

MANRESA - BENJAMI A

No donen opcions al rival (0-6)

Una jornada més, els blaugranes van seguir invictes en la competició domèstica. Al camp del Manresa, els nois d’Òscar Jorquera van endur-se un resultat positiu de principi a fi. La golejada la va iniciar Roger Casadevall, la van continuar Madou Murcia (2) i Samakou Nomoko i la va tancar Albert Vicens. D’aquesta manera, el joc traduït en uns números perfectes fan del BenjamÍ A un líder destacat amb 51 punts dels 51 possibles, amb 5 d’avantatge sobre el Cornellà B. El següent matx dels culers serà a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Santboià, onzè classificat.

BENJAMI B - VILASSAR DALT

Còmode victòria contra el cuer (8-1)

Malgrat que el Vilassar es va avançar en el marcador en el primer minut de partit, amb un gol d’Ismael Jiménez, el líder destacat de la categoria va aconseguir una contundent victòria contra el cuer per 8 gols a 1. Els múltiples golejadors del partit van ser David Juan, Aymar Llanas, autor d’un hat trick, Roger Martí, Álex Cantarell, Boussou William i Pol López. El Benjamí B de Juanan Gil continuarà una setmana més com a líder, amb 8 punts d’avantatge respecte el Sant Cugat, a l’espera del proper partit a camp contrari contra el 5è classificat, el Mercantil.

BENJAMI C – SANTBOIÀ

Inapel·lable victòria (12-0)

Els nois d’Albert Puig van aconseguir una amplia victòria contra el Santboià a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (12-0). El marcador el va inaugurar Jordi Pesquer al minut tres de partit i seguidament van arribar els gols de Marc García, David Obinna, autor d’un pòquer de gols, Michal Zuk, que va transformar un hat trick, Iu Martínez, Pol Vila i Raúl Expósito. El Benjamí C serà líder una jornada més i ja espera el gran duel de la propera jornada contra el Cornellà, segon classificat, que marcarà el futur del campionat. Al partit de la primera volta, el Barça va guanyar per 5-2.

FUND. ESP. HOSPITALET AT - BENJAMI D

Important triomf a domicili (2-4)

Després de l’empat a casa del líder de la jornada anterior, el nois del Benjamí D necessitaven una victòria per a seguir la lluita pel campionat. Els de David Sánchez no van fallar amb un còmode triomf a domicili al camp de la Fundació Esportiva Hospitalet At. Els gols els van anotar Pedro Demiddi, Fran Orduña, Bryant Villalba i el quart el va transformar Iván Campillo abans que els locals fessin els seus dos gols. Amb aquesta victòria, els culers seguiran segons a la classificació, a quatre punts de L’Hospitalet A, a l’espera del pròxim partit contra l’Escola de Futbol Gavà, vuitè classificat.

SANT ILDEFONS A - PREBENJAMI

Victòria i liderat compartit (2-5)

El conjunt entrenat per Daniel Segovia va aconseguir una treballada victòria al camp del Sant Ildefons (2-5) amb gols de Moaad, Sergi Font, Guiu Xuclà, en dos ocasions, i Daniel Gallego. Amb aquest resultat els barcelonistes són colíders de la categoria empatats a 39 punts amb el Pubilla Cases i l’Escola Collblanc-Torrassa. La pròxima jornada els culers rebran a l’Escola de Gavà, vuitè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut