L’Aleví A es complica el torneig

L’Aleví A es complica el torneig

El nois de Marc Serra, molt cansats per totes les incidències que han envoltat el seu viatge a Nova York, perden contra el València (0-4) i empaten contra el Liverpool (1-1), i estan pràcticament eliminats de LaLiga Promises Internacional

L’Aleví A té pràcticament un peu fora de LaLiga Promises Internacional que s’està disputant a Nova York. Els nois de Marc Serra, molt cansats per totes les incidències que han envoltat el seu viatge fins als Estats Units, han perdut avui contra el València (0-4) i han empatat contra el Liverpool (1-1) i tenen pràcticament impossible el seu pas als quarts de final de la competició. Demà jugaran a les 16.00 hores el seu darrer partit de la fase de grups contra el New York City (16.00 hores). El partit es podrà veure en streaming a la pàgina web del Club: www.fcbarcelona.cat.

L’Aleví A no s’ha sentit còmode en cap moment. Els dos llargs dies de viatge fins a Nova York, després de perdre l’enllaç a Madrid, han castigat molt a uns jugador als que els hi ha pesat molt les cames. El Barça no ha existit contra el València que ha passat per sobre dels blaugranes com una piconadora (0-4). Les coses han millorat al segon partit, on el Barça s’ha avançat amb un gol de Ianis, però els nois de Marc Serra han perdonat moltes ocasions de gol i els anglesos han marcat, a falta d’un minut, en l’únic xut que han fet a porteria en tot el partit (1-1). L’Aleví A necessita ara una autèntica carambola per classificar-se.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut