L'Infantil A, campió al MIC

Els de Carles Martínez derroten el Celta a la final i el Cadet A i el Juvenil B cauen en unes tandes de penals molt competides

El Torneig Internacional de Futbol Base MIC, amb les finals disputades a l’Estadi de Montilivi de Girona, ha finalitzat aquest diumenge amb la participació dispar del Barça a les finals de les competicions infantil, cadet i juvenil. L’Infantil A s’ha proclamat campió gràcies a una gran primera meitat on ha sentenciat el matx, mentre que els altres dos representants barcelonistes han tingut mala fortuna i han caigut en unes tandes de penals molt disputades.

INFANTIL A – CELTA DE VIGO

Campionat a la primera meitat (3-1)

L’equip de Carles Martínez ha estat el primer dels equips blaugranes en proclamar-se campió del Torneig MIC, gràcies a una gran victòria a la final contra el Celta de Vigo. Després de desfer-se de l’Inter de Milan a les semifinals, els blaugrana han batut el conjunt gallec en els primers 25 minuts, on s’han marcat tots els gols del partit. El primer ha arribat molt aviat i l’ha fet Farnós al minut 1. El Celta no s’ha rendit i ha aconseguit l’empat gràcies a una bonica diana d’Hugo Sotelo al minut 11. Tanmateix, el Barça ha reaccionat ràpidament i amb contundència. Mamadou Bah ha tornat a avançar els barcelonistes després d’un gran control i posterior definició, i Xavi Simons, que ha estat declarat MVP del torneig, ha aprofitat una bona centrada des de l’esquerra per posar un 3-1 al marcador que seria ja definitiu. Un gran torneig que, sumat a un campionat de lliga que ben aviat podria caure, serveix per definir la magnífica temporada de l’Infantil A.

JUVENIL B – VILA-REAL

Cauen en una tanda de penals inacabable (0-0, 13-14 als penals)

Després d’eliminar el Sant Andreu als quarts de final (1-0) i l’Athletic en les semifinals (4-1), l’equip de Quique Alvárez no ha pogut contra un gran especialista en la tanda de penals, el Vila-real, que ja havia accedit a la final superant dues tandes. Finalitzats uns 50 minuts de gran igualtat, on qualsevol dels dos equips podria haver marcat el gol que decantés la balança, el vencedor del torneig s’ha decidit a la tanda de penals, on els jugadors d’ambdós conjunts han mostrat una sang fred admirable. Els futbolistes han regalat al públic una tanda de penals interminable –se n’han xutat 32- amb un percentatge d’encert altíssim on només se n’han fallat cinc. L’error havia d’arribar tard d’hora i ha arribat finalment pel  bàndol barcelonista. Això no resta gens de mèrit a l’actuació del Juvenil B durant el MIC, que ha fet una gran tasca durant tot el torneig i també a la final. Riqui Puig, jugador blaugrana, ha estat nombrat MVP en categoria juvenil.

CADET A – ESPANYOL

Els penals tornen a condemnar un Barça superior (1-1, 5-6 als penals)

L’equip de Franc Artiga ha caigut de forma immerescuda a la final del torneig Cadet, on ha desplegat un bon joc i ha gaudit de moltes més ocasions que el seu rival. El partit que enfrontava el primer i el segon de la Lliga, on estan empatats a punts, ha estat molt igualat a la primera meitat. Tots dos conjunts han tingut ocasions per fer el primer i ha estat finalment Arnau Puigmal qui, completant una contra de llibre, ha avançat l’Espanyol. A la segona meitat, els blaugrana han sortit molt endollats, conscients que havien de donar el millor de sí mateixos per donar-li la volta al marcador. Els barcelonistes han jugat uns segons 25 minuts molt bons i han tingut moltes ocasions per remuntar el matx. No obstant això, s’han hagut de conformar amb forçar els penals, gràcies a un gran gol d’Ivan Bravo després d’una assistència teledirigida d’Adrià Bernabé. A la tanda de penals, però, una aturada del porter blanc-i-blau ha donat el trofeu a l’Espanyol (5-6 a la tanda de penals).