Una temporada per emmarcar

Una temporada per emmarcar

El futbol formatiu blaugrana suma 14 títols, després de les Lligues guanyades per l’Infantil B i l’Aleví D aquest cap de setmana, i iguala el seu millor registre, que data de la temporada 2013/14

CASTELLDEFELS – CADET B

Conviuen amb la victòria fins al final (1-3)

Els ja campions de Lliga sumen una nova victòria a domicili davant el Castelldefels (1-3). El matx s’ha posat de cara per als barcelonistes, ja que Jaume Jardí ha fet valer el seu olfacte golejador per avançar el Barça al marcador (0-1, min 40). Tot i encaixar l’empat al cap de deu minuts (1-1, min 50), el futbol blaugrana ha emergit per tornar a manar a l’electrònic i acabar imposant-se de manera clara amb dos gols més de Marc Alegre (min 54) i Zacarias (min 79). Així doncs, arriba la 27a victòria d’una temporada que ha tingut el Cadet B com a gran dominador de la categoria. El següent partit serà el proper dimecres 24 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper davant el Prat, ja que l’equip de Cristian Catena viatja el proper divendres a Bèlgica per disputar el Torneig Kevin de Bruyne Cup. El Barça té com a primers rivals de grup el Club Brugge i l’Odense BK.

INFANTIL B – TORTOSA

Victòria i merescut títol de Lliga (4-0)

L’equip de Sergi Milà s’ha proclamat campió del Grup 1 de la Lliga Preferent de la millor manera possible, davant del seu públic i amb un gran partit que ha acabat amb golejada contra el Tortosa (4-0). Els blaugranes han marcat el primer ben aviat, al minut 3, mitjançant Pablo Páez, Gavi, i no han patit per tancar el partit gràcies als gols de Narcís Costa, Pablo López, de penal, i Pol Melet. L’Infantil B s’ha proclamat campió del Grup 1 de Preferent en una categoria molt complicada, on sempre juguen contra rivals un any més grans, amb 25 victòries, tres empats i només una derrota. Han marcat 107 gols a favor i només n’han encaixat 10. L’equip ha signat, per tant, una temporada espectacular en què també ha guanyat els Tornejos de LaLiga Promises, World Challenge Cup Tòquio, Ciudad de Miranda, Memorial Josep Roura, la Marató de TV3, Argentona Cup i St. Kevin’s Young Cup a Irlanda. L’equip tancarà la Lliga la propera jornada al camp del Cornellà B.

ALEVÍ A – COPA ATLAS ENERGIA

Campions superant el Sevilla a la final (4-0)

L’Aleví A va guanyar dissabte la Copa Atlas Energia a Lleida després de superar al Sevilla per 4-0 a la final. L’equip de Marc Serra va fer un torneig molt bo, en què es va imposar a la primera fase a La Floresta (6-0), Sevilla (3-0) i Casablanca (9-0). Als quarts de final va superar el Reus Deportiu per 3-1 i a les semifinals es va desfer del Màlaga per 4-0. És el segon torneig que guanya l’Aleví A aquesta temporada després de la seva victòria contra el Mislata a la final de l’On Sports Cup.

ALEVÍ B – TORNEIG CLOENDA CASSÀ

Campions en imposar-se al Nàstic Manresa a la final (2-0)

L’Aleví B va demostrar ahir que viu un bon moment de forma en imposar-se al Nàstic de Manresa per 2-0 a la final del Torneig Cloenda de Cassà amb gols d’Elliot Cervellera i Joel Roca. Els nois de Jordi Pérez van signar un campionat perfecte. Van superar a la primera fase el Gironès Sabat (8-0), el Palamós (9-0) i el Cassà (4-0). A les semifinals es van imposar al Cornellà per un contundent 7-0.

ALEVÍ C - SANTBOIÀ

Acaronen el ple de victòries (13-1)

L’equip de David Sánchez està a punt de culminar la temporada perfecta. A falta de tan sols una jornada pel final del campionat, els blaugranes han guanyat els 29 partits que han disputat, amb 221 gols a favor i 35 en contra. Davant del Santboià, l’Aleví C va fer una nova exhibició i no va donar cap opció al rival. Els golejadors barcelonistes van ser Jan Quiles (2), Arnau Pradas (2), Alejandro Domínguez (2), Hèctor Fort, Pol Montesinos (3), Dereck López i Marc Guiu (2). Adrià Garcia va fer el gol de l’honor visitant. L’últim partit de la temporada serà diumenge que ve al camp del Cubelles.

ALEVÍ D – CORNELLÀ C

Una victòria que val el títol de Lliga (6-1)

L’Aleví D es proclama campió del Grup 2 de la Primera Divisió gràcies a la contundent victòria davant el Cornellà C (6-1). D’aquesta manera, l’esforç realitzat pels jugadors de Dani Horcas durant les 29 jornades disputades es veu compensat amb un merescut títol. La victòria davant el Cornellà C ha estat fonamentada amb un futbol ofensiu molt efectiu. Amb només tres minuts disputats, Tomás Marques ha avançat els blaugranes (1-0, min 3), que, tot i encaixar l’empat poc després (1-1, min 8) ha sabut reaccionar: Marques ha tornat a mostrar la seva habilitat de cara al gol per posar el 2-1 al minut 20. Aquest segon gol ha estat precedit per una allau ofensiva culer. Així doncs, la diferència ha augmentat gràcies a Sciancalepore, Rodríguez i Santos (5-1, min 40). Finalment, Gudjohnsen ha tancat la golejada culer (6-1, min 55). A falta d’una jornada per al final del campionat, l’Aleví D es corona com el millor equip, a més de ser el millor atac amb 163 gols a favor i la millor defensa amb tan sols 37 gols en contra. El següent partit dels barcelonistes serà el proper dissabte contra el Sant Gabriel a domicili.

BENJAMÍ A – COPA ATLAS ENERGIA

Campions del torneig en superar a la final el Cornellà als penals (1-1) (3-2)

Els nois de Jordi Font van guanyar dissabte passat la Copa Atlas Energia després d’imposar-se al Cornellà a la tanda de penals. La final va acabar amb empat (1-1), però els blaugranes van estar més encertats des del punt de penal (3-2). El Benjamí A va signar un gran torneig en què va superar a la primera fase el Montecarlo (4-0), La Floresta (5-0) i el Nàstic (4-0). Als quarts de final van imposar-se al Mercantil (9-0) i a les semifinals van eliminar l’At. Segre per 7-1. És el setè torneig que guanya el Benjamí A aquesta temporada.

BENJAMÍ B – TORNEIG CIUTAT D’IGUALADA

Eliminats als quarts de final per l’Igualada als penals (1-1) (0-2)

El Benjamí B va caure eliminat diumenge passat als quarts de final del Torneig Ciutat d’Igualada després d’empatar a 1 i perdre per 0-2 a la tanda de penals contra l’Igualada. Una llàstima, perquè fins aleshores el torneig del Benjamí B havia estat impecable. Va vèncer a la primera fase al Balaguer (7-1), al Jàbac i Terrassa (4-1) i a l’Escola de Futbol Gavà (5-0). Als vuitens de final es va imposar al Bordeta de Lleida per 9-0. A la final, el Benjamí B no va tenir sort. Va xutar 6 pilotes al pal i va desaprofitar, renyit amb el gol, nombroses oportunitats més.

BENJAMÍ C – SANTBOIÀ

Espectacle fins al final (8-2)

Els nois d’Albert Puig sumen una nova golejada a la Ciutat Esportiva contra el Santboià per seguir amb unes espectaculars xifres: 179 gols a favor, per només 15 en contra. Tot i començar el partit per darrere al marcador (0-1, min 4), el Barça ha superat les adversitats i ha jugat amb una clara tendència ofensiva, cosa que l’ha portat a manar al marcador (3-2, min 22) amb gols d’Arnau Mares, Nomoko i Madou Murcia. Així doncs, el potencial blaugrana ha seguit fent de les seves i han arribat els doblets de Casadevall, Nomoko (aconseguint un hat-trick) i Chama (8-2, min 46). Finalment, tres punts més per continuar amb una temporada històrica. El següent i darrer partit de Lliga serà contra el Ciudad Cooperativa a domicili.

SANTBOIÀ – BENJAMÍ D

Golejada per seguir amb la bona dinàmica (2-12)

L’equip d’Alexis Pintó continua amb la seva bona ratxa de resultats aquest final de temporada, i dissabte passat es va imposar amb molta autoritat al Santboià (2-12), de la zona baixa de la classificació. El partit va estar igualat fins al minut 22 (2-3), quan es va trencar a favor dels blaugranes, que van començar a marcar un gol darrere de l’altre. Àlex Cantarell va ser el gran protagonista amb set gols, i Nil Naveira, Boussou William, Roger Martí, Nuhu Fofana i Alexis Gómez també van marcar. El benjamí D és quart a la classificació i jugarà la darrera jornada el dissabte que ve contra el Tecnofutbol B.

PREBENJAMÍ – ESPLUGUENC

La victòria més àmplia de la temporada (24-0)

El Prebenjamí aconsegueix la golejada més gran de la temporada davant l’Espluguenc per 24-0. Els jugadors de Juanan Gil han encarrilat el partit ben aviat amb gols de Font, Ziani, Garcia i dos de Pesquer (5-0, min 11). Amb el partit sentenciat, els jugadors del Barça han seguit amb el control de la pilota i han generat molt perill. Això ha ocasionat que arribessin els gols gairebé de manera consecutiva: Garcia (4), Ziani (2), Font (4), Ethan (2), Zuk (3), Vila (2), Expósito i Pesquer. La següent i darrera jornada del campionat serà el proper dissabte al camp del Llevant Les Planes.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut