Aleví A – Las Palmas, vuitens de final de LaLiga Promises

Aleví A – Las Palmas, vuitens de final de LaLiga Promises

L’equip de Marc Serra supera invicte la primera fase després d’empatar amb el València (1-1), Granada (0-0) i Màlaga (1-1) i guanyar al Leganés (6-0)

L’Aleví A jugarà demà els vuitens de final del torneig de LaLiga Promises contra el Las Palmas a les 13.00 hores per La Sexta després de ser un dels tres únics equips que ha superat avui invicte la primera fase. Els nois de Marc Serra han empatat contra el València (1-1), Granada (0-0) i Màlaga (1-1) i han guanyat amb autoritat al Leganés en el darrer partit de la fase de grups del torneig més prestigiós de categoria aleví que es disputa a Vila-real. Màlaga-Deportivo, Betis-Reial Societat, Espanyol-Celta, València-Sevilla, Vila-real-Osasuna, Atlètic de Madrid-Granada i Reial Madrid-Sporting completen el quadre de vuitens de final.

Tres gols de Solo Traoré

El Barça ha anat de menys a més en el torneig. Ha debutat amb un empat contra un València molt rocós, amb un gol de Solo Traoré (1-1), i s’ha estavellat després contra el porter del Granada Alberto que ha estat espectacular i ha evitat la derrota del seu equip amb tres aturades sensacionals (0-0). El Barça ha millorat per la tarda. Ha empatat amb el Màlaga oferint una gran imatge, amb un gol de Raúl Alarcón (1-1) i ha ofert un autèntic recital de joc ofensiu contra el Leganés (6-0). Les dianes de Solo Traoré (2), Gerard, Pau, Iker Bravo i Pau Ortega han servit als blaugranes per a classificar-se com a segons de grup darrera del València i accedir invictes, com el Reial Madrid i el Vila-real, a vuitens de final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut