En suport als videojocs en català

En suport als videojocs en català

Els esportistes de La Masia participen en una partida de demostració del videojoc FIFA 2016 amb locució catalana

Imad El Khabou, del Cadet A de futbol, i Borja Fernández, del Cadet B de bàsquet, han participat aquest divendres en un acte organitzat per l’entitat Plataforma per la Llengua als Cinemes Girona de Barcelona en què han pogut ser els protagonistes d’una partida al FIFA 2016 d’EA Sports amb locució catalana. Els dos esportistes han estat als comandaments d'una final de Lliga de Campions entre el Barça i el Bayern de Munic, que ha guanyat l'equip barcelonista a la tanda de penals. L'emoció l'han posat els periodistes Joan Maria Pou i Francesc Garriga, que han estat els encarregats de fer la locució de l'enfrontament virtual. Enric Martínez, del Cadet A de futbol, ha estat també un dels membres de la comitiva del Barça en aquesta simbòlica acció.

La Plataforma per la Llengua ha presentat en aquest acte les conclusions d’un estudi elaborat sobre la situació de la llengua catalana en el sector dels videojocs que ha evidenciat que no hi ha oferta en català, malgrat la demanda existent.

L’acte, en què també han participat experts en videojocs i membres de l’entitat organitzadora i el periodista Joaquim Maria Puyal, ha servit per sensibilitzar la població sobre aquesta mancança i la importància de la normalització del català en el món del joc i el lleure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut