El Benjamí A jugarà la Íscar Cup de LaLiga Promises

El Benjamí A jugarà la Íscar Cup de LaLiga Promises

El torneig es disputarà entre els dies 24 i 26 de març i reuneix a equips de la talla del Reial Madrid, l’Atlètic de Madrid, el Sevilla, el València, l’Espanyol, el Celta, el Vila-real, el PSG, l’Oporto o l’Sporting de Lisboa

El Barça tindrà una nova oportunitat per demostrar el bon moment del seu futbol formatiu amateur. El Benjamí A de Jordi Pérez jugarà la Íscar Cup de Valladolid que per primera vegada en la seva història passa a ser torneig de LaLiga Promises de la Lliga de Futbol Professional. El campionat, per jugadors nascuts els anys 2006 i 2007, es disputarà entre els dies 24 i 26 de març al Nou Estadi San Miguel d’Íscar i al camp San Juan de Pedrajas de San Esteban en la modalitat de Futbol 7. Tots els partits tindran una durada de dos parts de 15 minuts cadascuna menys la final que serà de dos parts de 20 minuts. El Barça jugarà a la primera fase contra el Màlaga, la Selecció Paulista i el CD Laguna. Els partits seran retransmesos per televisió pels canals Teledeporte i Bein Sports.

Aquests són els grups de la Íscar Cup LaLiga Promises:

Grup A: Reial Madrid, FC Dallas, Las Palmas i CD Íscar.

Grup B: Oporto, Espanyol, Granada i CD Tropezón.

Grup C: València, Sporting Lisboa, Deportivo i Getafe.

Grup D: Sevilla, Vila-real, Rayo Vallecano i Samsung Team.

Grup E: PSG, Betis, Levante i Betis-Valladolid.

Grup F: Barça, Selecció Paulista, Màlaga i CD Laguna.

Grup G: Atlètic Madrid, Sporting Gijón i Celta.

 El Barça jugarà el dijous, 24 de març, a les 13.00 hores, contra la Selecció Paulista (televisat), a les 16.45 contra el CD Laguna i a les 19.45 contra el Màlaga. Si el Barça es classifica jugarà els vuitens, els quarts i les semifinals el divendres 25 de març quedant la gran final pel dissabte 26. El Barça ja sap el que es guanyar aquest torneig. Ho va fer l’any 2003 al superar per 3-0 al València a la final. Cristian Catena, actual entrenador del Cadet B, era aleshores l’entrenador del Benjamí B que va disputar aquest torneig i on van destacar jugador que ara militen a l’Infantil B blaugrana com Arnau Ollé, Pau Servat, Hugo García o el porter Pau Sánchez.

Líder del Grup 1 de Preferent

El Benjamí A lidera el Grup 1 de la Preferent Benjamí amb 14 punts d’avantatge sobre el Sant Andreu, segon classificat, i amb uns registres espectaculars de 142 gols marcats per només 12 encaixats. El Barça ha estat el guanyador dels dos darrers tornejos de LaLiga Promises. L’Infantil B va guanyar per Nadal el torneig de Miami amb el mateix grup de jugadors que van conquerir al juny el Torneig Internacional Aleví disputat a Barranquilla (Colòmbia).

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut