Festival de gols al planter

Festival de gols al planter

El futbol formatiu tanca un molt bon cap de setmana amb molts gols i 12 victòries en 14 partits

GAVÀ A - JUVENIL B (2-1)

El Juvenil B va perdre una oportunitat d’or per acostar-se al líder, l’Espanyol, en perdre 2-1 contra el Gavà. Per la seva banda, els blanc-i-blaus van caure derrotats per 3-1 contra l’Escola F. Gironès-Sabat, per tant, amb 49 punts, continuen a set per sobre del Barça. Els nois de García Pimienta es van trobar amb un Gavà que es va avançar en el marcador gràcies a dos gols de David Acedo. El gol de Marc Río al minut 85 no va ser suficient per poder treure, com a mínim, un punt.

CADET A - BORDETA DE LLEIDA (8-0)

Enorme golejada del Cadet A contra el Bordeta de Lleida (8-0). Els nois de Quique Álvarez segueixen en una forma intractable- només han cedit una derrota en 18 partits-, i continuen un punt per sobre del segon classificat, l’Espanyol, amb 51 punts. Edgar Fernández, Abel Ruiz, Ricard Puig i Alejandro Viedma van ser els golejadors de la primera part. A la represa el Barça va aconseguir-ne quatre més, mitjançant Alex Collado, Jesús del Amo, Jordi Mboula i Tandasi Fombutu.

RAPITENCA - CADET B (0-4)

El Cadet B segueix la seva ratxa triomfal a la Lliga, en què només ha cedit un empat en els setze partits que ha jugat. Aquest cop no van tenir pietat de la Rapitenca, a qui van golejar per 0-4. Els nois de Franc Artiga, exhibint la seva millor versió, van avançar-se en el marcador mitjançant un gol d’Albert Portas. Pau Martínez, abans del descans, va fer el segon que deixava el partit pràcticament sentenciat. Sergio Gómez, als deu minuts de la represa, i Pau Martínez de nou van tanca la golejada. Amb aquest resultat, el Barça es distancia a 16 punts del segon classificat, La Floresta, que aquest cap de setmana va perdre per 0-3 davant el Cornellà.

ESCOLA F. GAVÀ - INFANTIL A (0-3)

Bona victòria de l’Infantil A contra l’Escola F. Gavà, a qui va golejar a domicili per 0-3. Els blaugranes es van mostrar molt contundents, en un partit que era necessari guanyar per no perdre pistonada contra el líder, l’Espanyol, i el segon classificat, el Cornellà, que no van fallar en els seus respectius compromisos. Nil Fabregó, al minut 16, va obrir el marcador pels nois de Denis Silva, i Antonio Jesús, al 40, i Nils Mortimer, al 52, van tancar la victòria del Barça a Gavà.

INFANTIL B - REUS DEPORTIU (3-1)

Nova victòria de l’Infantil B a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, aquest cop davant el Reus Deportiu. Els gols d’Antonio Roca, Fodé Fofana i Gerard Fernández van encarrilar la victòria del conjunt de Marcel Sans a la primera meitat. Ben entrat el segon temps, el Reus va escurçar distàncies mitjançant Arnau Molina, però tot i això el marcador final ja no es va moure i el 3-1 va acabar sent definitiu. Amb aquesta victòria l’Infantil B segueix segon a un punt del líder, el Gimnàstic de Tarragona A, que va golejar l’Escola de Futbol Base Calafell per 1-6. El Barça, doncs, suma 40 punts, un menys que el Nàstic.

ALEVÍ A - SANT CUGAT (10-0)

Nova golejada de l’Aleví A, aquest cop davant el Sant Cugat (10-0). L’equip de Marc Serra segueix intractable a la Lliga, amb un ple de 18 victòries en 18 partits. El conjunt blaugrana va dominar el partit de principi a fi, i al primer minut ja guanyava gràcies a un gol de Víctor Muñoz. Abans del descans van arribar dos gols més, obres d’Arnau Ollé i Mamadou. A la represa els nens de Marc Serra van imposar el ritme i van acabar creant més ocasions que a la primera part. Set van ser els gols barcelonistes al segon temps, en què els golejadors van ser Alejandro Balde (2), Mamadou (2), Víctor Muñoz, Arnau Farnós i Miquel Juanola.

ALEVÍ C - SANTBOIÀ A (4-2)

L’Aleví C segueix imparable i aquest cap de setmana va aconseguir una nova victòria davant el Santboià A a la Ciutat Esportiva Joan Gàmper. L’equip de Cristian Catena va avançar-se al minut 5 mitjançant Aleix Garrido, però el Santboià va empatar uns minuts després gràcies a Eloy Carmona. Tot i això, Aleix Garrido va aconseguir el segon gol blaugrana, i el segon del seu compte particular, al minut 28. A partir d’aquí el Barça va mantenir-se al capdavant en el marcador, i Antonio Caravaca feia el tercer al minut 35. Ali Tanoughat va escurçar distàncies al minut 43, però Pau Segarra va aconseguir el 4-2 definitiu a favor de l’Aleví C. Els nens de Cristian Catena segueixen líders amb 48 punts, sis més que el seu principal perseguidor, el Cornellà C.

VILADECANS A - ALEVÍ D (1-5)

L’Aleví D ha recuperat el liderat, després que la passada jornada el cedís al Cornellà, gràcies a la derrota d’aquest últim amb el Gimnàstic Manresa (3-1). Amb aquesta victòria blaugrana, ambdós equips comparteixen el liderat, amb 40 punts, però el Barça és primer gràcies a la diferència entre els gols realitzats i els encaixats, xifra superior a la del Cornellà. Els nois d’Òscar Jorquera van superar el Viladecans a domicili (1-5), amb gols de Roger Martínez, Joan Gázquez en dues ocasios, Edgar Riofrio en pròpia porteria i Ilias Akhomach.

BENJAMÍ A - SANT CUGAT (7-0)

El Benjamí A segueix intractable a la Lliga, i és que suma el ple de victòries encadenant golejada rere golejada. Aquest cop la víctima va ser el Sant Cugat, que va rebre set gols a la seva visita a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i no va tenir cap opció per endur-se tan sols un punt. Els blaugranes van ser molt superiors al seu rival: Pol Vila, Gerard Hernández amb un hat-trick, Pau Ortega, Elliot Cervellera i Iker Bravo van ser els autors de la golejada dels nens de Sergi Milá.

MERCANTIL A - BENJAMÍ B (0-9)

Gran victòria del Benjamí B, que va golejar el Mercantil (0-9) a domicili. Tres punts molt importants perquè el líder, l’Espanyol, va perdre aquest cap de setmana al camp del Gimnàstic Manresa, per 1-0. Amb aquesta victòria, el Barça es posa a només un punt dels blanc-i-blaus, i passa a dependre d’ell mateix per conquerir el títol de Lliga. Els gols de Denis Cruces, en dues ocasions, Izan Sánchez amb un hat-trick, Nil Suàrez, Àlex Castany amb un nou doblet i Marc Bombardo van donar la victòria als nens de Jordi Pérez, més a prop del liderat que mai.

BENJAMÍ C - BLANCA SUBUR A (5-0)

El Benjamí C segueix al capdavant de la classificació després de superar per un contundent 5-0 al Blanca Subur A. Els gols de Jan Quiles (2), Hèctor Fort, Pol Montesinos i Enric Gisbert van permetre al conjunt d’Òscar Hernández sumar tres punts més i encadenar la seva sisena victòria consecutiva. D’aquesta manera, els blaugranes mantenen la distància de quatre punts amb el seu principal perseguidor, el Vila Olímpica Club Esportiu B. Els nens d’Òscar Hernández només han cedit un empat en les 16 jornades disputades fins el moment.

IGUALADA B - BENJAMÍ D (0-2)

Segona victòria consecutiva del Benjamí D, que va guanyar 0-2 al camp de l’Igualada. Els blaugranes segueixen a 12 punts del líder, el Santboià, i a 10 del segon classificat, l’Atlètic Sant Just, amb 31 punts. Tots dos equips no han fallat en les seves respectives cites d’aquesta jornada. Pel què fa al Barça, un doblet de Pol Trigueros en tan sols tres minuts va donar la victòria als nens d’Albert Puig, que no van tenir excessius problemes per superar l’Igualada, un dels equips forts de la categoria que fins ara estava quart empatat a punts amb els blaugranes.

PREBENJAMÍ - DON BOSCO A (1-4)

Dolorosa derrota la dels més petits contra el Don Bosco, setè a la classificació, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper (1-4). Els blaugranes, que encadenen dues derrotes consecutives, no es van poder refer dels dos gols de Marcel Tutusaus en tan sols tres minuts, quan els nois de David Sánchez acabaven d’empatar el partit mitjançant un gol de Marc Bernal. Hamza, als dos minuts de joc, estrenava el marcador pels visitants i, Oriol Puges, va fer l’1-4 en el minut 27.

FONTSANTA-FATJÓ - FEMENÍ INF/ALEVÍ (1-12)

Nova golejada de les noies d’Albert Tausté, aquesta vegada contra el Fontsana-Fatjó (1-12). Les blaugranes no van tenir pietat del seu rival, instal·lat a la zona tranquil·la de la classificació. Clàudia Pina, amb sis gols; Bruna Vilamala i Sònia del Mar, amb dos; Yaiza Navarro, Carla Fernández i Núria Marín van marcar els dotze gols de la victòria. Cal destacar que la màxima golejadora de l’equip, Clàudia Pina, ha arribat aquest cap de setmana a la màgica xifra de 90 gols, una mitjana de més de cinc per partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut