El Cadet B, campió de Lliga

Els gols de Carles Aleña, Dani Morer i Oriol Busquets, tots tres a la segona part, han donat el triomf i el títol al conjunt entrenat per Fran Artiaga

El Cadet B del FC Barcelona, dirigit per Fran Artiaga, ha guanyat aquest dimecres a la tarda el campionat de Lliga després de superar el Gavà (3-0). El partit, corresponent a la jornada 24 de Lliga i que va ser ajornat, s’ha disputat al camp número 9 de la Ciutat Esportiva.

La victòria s’ha fet esperar ja que la primera part ha acabat amb empat a zero gols. Però al segon temps Carles Aleña ha transformat un penal que ha servit per encarrilar el triomf. Una victòria que ha acabat tancant Dani Morer, per mitjà d’una falta directa, i Oriol Busquets, ja a les acaballes el partit.

El Cadet B suma un títol de Lliga més per al futbol formatiu després que l’hagin guanyat ja el Juvenil A i B, l’Infantil A, l’Aleví B i C, i els equips femenins de Juvenil-Cadet i Infantil-Aleví.