Cap de setmana de tornejos per al planter

Cap de setmana de tornejos per al planter

Els equips del futbol formatiu es troben repartits per la geografia espanyola i europea disputant diversos tornejos de Setmana Santa El MIC, que es juga a la Costa Brava i a Andorra, acull diversos equips blaugrana

Cadet

El Cadet A ha disputat des del dimecres 27 el torneig MIC a la Costa Brava. Tot i l’excel·lent paper que han ofert a la fase de grups, el conjunt de Quique Álvarez ha acabat caient als quarts de final contra el Girona FC (3-4 als penals). Els barcelonistes van arrasar a la fase de grups: van aconseguir 15 gols a favor i van mantenir la porteria a zero. Londria (9-0), Pals (3-0) i Puerto Cabello (3-0) van ser les víctimes de l’efectivitat blaugrana. El Cadet A va superar sense problemes l’Alboraya UD als vuitens de final amb un contundent 3-1. La bona ratxa, però, va quedar truncada a quarts de final, davant el Girona, en els quals no van poder passar de l’empat a zero i van caure a penals (3-4) davant els gironins.

Per la seva part, el Cadet B ja és a la final del torneig Focus Cup, que s’està disputant a Mallorca. El conjunt de Franc Artiga va començar el seu camí dimecres empatant a zero contra el Cide, però a l'endemà va refer-se superant el Villacarlos per un clar 4 a 0. Durant la jornada de divendres, el Cadet B va disputar dos partits: primer va golejar el Playas Calvià (7-0), i més tard va caure per un ajustat 0-1 davant de l’Spartak de Moscou. Aquest dissabte s’ha iniciat la fase final del torneig, i els blaugranes s’han creuat a quarts de final amb la selecció de l’Aràbia Saudita. El 4-0 contra el combinat asiàtic ha donat accés a les semifinals, en què el rival ha estat el Chertanovo (3-0).

Infantil

L’Infantil A ja és a la final del Torneig MIC a la categoria C després de superar per un clar 3 a 0 el Porto. El conjunt de Denis Silva va iniciar la seva participació dimecres guanyant per un contundent 10 a 0 el Mont-Ras, i dijous va tornar a passar per sobre del Givova (0-14) i del Kitchee (6-0). Com a líder de grup, es va creuar als setzens de final amb el Fornells, el qual també va golejar per 6 a 0. Els vuitens de final van ser més ajustats, i els blaugranes es van desfer del Canillas per la mínima (1-0). El partit de quarts de final disputat dissabte, contra el Chivas de Guadalajara (2-0), ha donat pas a la semifinal contra el conjunt portuguès, al qual s’han imposat per 3 gols a 0. Aquest diumenge el conjunt de Denis Silva s’enfrontarà a l’Aspire Football Dreams, que ha superat el Salvador FC als penals en l’altra semifinal.

Aleví

L’Aleví A s’ha proclamat aquest dissabte campió de la categoria D del Torneig MIC. A Palamós, l’equip dirigit per Marc Serra ha superat la selecció de jugadors de la Costa d’Ivori per 2 a 0 amb un doblet de Take, que ha estat nomenat el millor jugador del torneig. A la fase de classificació, els blaugranes van guanyar el Cherry Orchard per 9 a 0 i el Begur per 7 a 0, i van empatar a un gol davant del Total Football. Un cop superada la primera ronda, l’Aleví A es va creuar als vuitens de final amb el Texas Houston i va guanyar clarament per 10 a 0. Als quarts de final el rival va ser l’EF Salt i el resultat, de 0 a 6. A la semifinal, disputada dissabte al matí, el conjunt de Marc Serra s’ha tornat a veure les cares amb el Total Football, i, aquest cop sí, l’ha superat per un ajustat 3 a 2 i s’ha classificat per a la final, en què ha superat el combinat de la Costa d’Ivori.

L’Aleví B, per la seva banda, ha aconseguit proclamar-se campió del torneig Mundialito a l’Algarve i Ayamonte després de superar a la final el difícil FC Porto (2-3). Els blaugranes van començar de forma contundent a la lligueta i van superar per 7-0 el Faro, el diumenge 24. El dilluns 25 van doblegar per 18-0 el Maritimo portuguès, i el dimarts 26 van golejar el Recreativo de Huelva (8-0) i van superar còmodament el Black Aces (0-7). Els barcelonistes van tancar la fase de grups amb una nova golejada (20-0) davant l’amfitrió, l'Ayamonte. La màquina blaugrana no es va aturar i a vuitens de final el conjunt de Jordi Font va superar amb solvència el Lusitano FC per 7-0. A vuitens, al Barça va costar-li sang, suor i llàgrimes superar per la mínima l’AC Milan (2-1), i a quarts també va obtenir una victòria d’ofici davant el Benfica (2-0). No hi va haver color a les semifinals i els catalans van superar amb contundència la Juventus italiana (4-0). A la final l’Aleví B va superar el difícil FC Porto, que, tot i jugar a casa, no va poder aturar el conjunt de Jordi Font (2-3).

Benjamí

Torneig impecable el que ha realitzat el Benjamí A a Algarve i Ayamonte, on ha aconseguit guanyar la competició davant el Sevilla en una final apassionant (1-4). Els blaugranes van començar el torneig de forma immillorable. A la fase de grups, el diumenge 24 de març, van superar per 15-1 el Club Amèrica; el dilluns 25 van golejar per 0-17 el San Diego, i van tancar els dos partits del dimarts 26 amb golejades al Portimonense i al Rio de Janeiro per 12-0 i 11-0, respectivament. El dimecres 27 van superar per 0-21 l’Aalto Colina i van tancar l’últim partit de la lligueta amb una nova golejada. Aquesta vegada van superar per 9-1 el CIF. A vuitens de final els blaugranes no van tenir problemes per superar l’ES Montreal Canada (10-1), ni tampoc per superar el CR Vasco de Gama (0-6) a quarts i el SF Palmense (12-0) a semifinals. A la final el conjunt de Sergi Milà es va trobar amb el Sevilla, que, després d’una primera part intensa i emocionant (0-1), no va poder parar l’efectivitat blaugrana i va caure davant el joc proposat pels barcelonistes (1-4).

El Benjamí B de Cristian Catena, d'altra banda, es va proclamar campió del III Memorial Pedro Sánchez Merlo a Iscar (Valladolid), torneig que es va disputar entre dijous i divendres. A la primera jornada els blaugranes van sumar una victòria i una derrota. Primer van guanyar el Getafe per 1 a 0, i en el següent partit es van veure superats pel Deportivo amb idèntic resultat (1-0). En els partits de divendres hi va haver més sort. Els quarts de final van emparellar el Barça amb el Màlaga, i els barcelonistes es van imposar per un altre ajustat 3 a 2. Un marcador que es va repetir de nou en el partit de semifinals contra el Deportivo i que va donar pas a una atractiva final davant del València. Els nois de Cristian Catena van fer un molt bon partit i van imposar-se per un clar 3 a 0 al conjunt valencianista, i es van emportar el torneig.

Prebenjamí

El conjunt de David Sánchez ha disputat durant tota la setmana el torneig Mundialito a l’Algarve i a Ayamonte, on ha acabat caient als quarts de final davant del Sevilla per 2 a 3. Els blaugranes va classificar-se sense gaires dificultats com a primers de grup a la primera fase, superant per 15-0 el San Vicente de Paul, per 5-2 l’Sporting Clube Brazil, per 1-13 l’Internacional Almancil i per 14-0 el Ciudad de Aljararque. Als vuitens de final el Prebenjamí es va creuar amb l’Aquel Atlético i el va vèncer amb un contundent 16-2. Als quarts, contra el Sevilla, els blaugranes han estat eliminats en un partit molt ajustat (2-3).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut