15 victòries de 18 per al planter

Dels 18 partits disputats pels equips de futbol formatiu, 15 han acabat amb triomf blaugrana, amb dues derrotes i un empat Entre les victòries destaca la de l'Infantil A contra l'Espanyol i les golejades del Benjamí D per 1-18 i l'Aleví B per 1-10

CADET A 3 - 0 MERCANTIL. LLIGA DIVISIÓ D’HONOR

Bona victòria del Cadet A davant el Mercantil en un partit travat on el Mercantil va posar les coses complicades al conjunt blaugrana. L’onze barcelonista va portar la batuta durant tot el partit, però una excel·lent actuació del porter visitant va privar als blaugrana d’inaugurar el marcador fins al minut 35 del primer temps. Marc Río va ser l’autor del primer gol. El segon temps va ser una repetició dels primers quaranta-cinc minuts. Els blaugrana van seguir portant la iniciativa i, aquest vegada, van aconseguir superar en dues jugades el porter visitant. Anas, aprofitant les línies avançades que havia proposat el Mercantil, i Adri, que va definir amb solvència a dins l’àrea, van tancar el marcador (3-0) en un partit molt treballat per part dels blaugrana.

SANT CUGAT 2–3 CADET B. LLIGA PREFERENT

Victòria ajustada del Cadet B en un partit en què els blaugrana ja havien encarrilat el marcador amb un 0-3 favorable. Lee, Rey, durant el primer temps, i Pérez, en l’inici de la segona part, van marcar pel conjunt barcelonista. Quan tot semblava decidit, els locals es van revifar i, amb dos gols en el segon temps, un a l’inici i l’altre al final, van posar els blaugrana contra les cordes. El Cadet B, però, va saber gestionar els pocs minuts restants.

ESPANYOL 1-3 INFANTIL A. LLIGA PREFERENT

L’Infantil A es va emportar el derbi de la jornada. El conjunt de Denis Silva va veure com l’Espanyol els va posar dificultats en els primers minuts de joc. Amb tot, els blaugrana van encetar el marcador amb un gran gol de Ramon des de la frontal de l’àrea, després d’una bona passada de Martí. Patrice, que va debutar amb l’Infantil, va ampliar el resultat i Oriol, en la sortida d’un córner, va sentenciar el partit amb una bona rematada. Anglada va marcar el gol de l’honor per al conjunt blanc-i-blau.

INFANTIL B 1-0 L’HOSPITALET. LLIGA PREFERENT

Victòria per la mínima de l’Infantil B contra un bon equip, L’Hospitalet, que es va presentar a la Ciutat Esportiva amb la voluntat d’igualar els 18 punts del Barça . Des de ben aviat, però, es va veure que els nois de Marcel Sans no es deixarien sorprendre i, quan es complia el minut 20, Edgar Fernández va aconseguir l’1-0 que, al final, seria definitiu. Tot i la insistència dels dos equips per buscar més gols, la falta d’efectivitat va acabar sentenciant l’ajustat marcador. Amb aquest resultat, doncs, l’Infantil B accedeix a la tercera posició i pressiona el líder invicte, l’Escola Valls.

GIMNÀSTIC MANRESA 0-8 ALEVÍ A. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Victòria clara i treballada de l’Aleví A contra el Gimnàstic Manresa, que va fer un partit molt seriós i no va abaixar els braços en cap instant del partit. Dos gols en el primer quart van encarrilar el triomf, i, al descans, el resultat era de 0-3. La regularitat dels nois de Marc Serra i l’efectivitat dels atacants en la segona meitat van permetre el marcador final de 0-8. Take va fer un hat-trick, Guillermo Amor va fer dos gols més, i Anssumane, Adrià Altimira i Marco Villa van aportar una diana cadascun.

VILASSAR DE MAR 1-10 ALEVÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Superioritat absoluta de l’Aleví B en la seva visita a Vilassar de Mar. Els blaugrana van dominar des del principi i van fer-se amos i senyors del control de l’esfèrica. Tot i la golejada, els blaugrana van marxar al descans guanyant per 0-3, i no va ser fins a la segona part que van posar el setge definitiu a la porteria del Vilassar. Mahicas, que va fer dos gols, va obrir el marcador. Altimira, Barri, Garrido, Vegas, dues vegades, Soler, i Guerrero, també en dues oportunitats, van tancar la golejada.

ALEVI C 7 - 2 GAVÀ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria de l’Aleví C, que va veure com Cristian obria el marcador per als visitants. Però poc li va durar l’avantatge al Gavà, ja que Gerard, amb un cop de taló sublim, va posar l’empat de nou al marcador. Amb tot, el conjunt barcelonista va seguir insistint i Rubio en pròpia porteria, en un rebot infortunat, va posar els blaugrana per davant en el marcador. Kai Ruiz, un dels més actius, i Gerard, que va aconseguir un hat-trick, van ampliar l’avantatge (4-1) abans d’acabar el tercer quart. I fins a quatre gols més es van veure en l’últim període de joc. Rubio, esmenant el seu error, va retallar distàncies, però José Martínez, Raül Martínez i Gerard, novament, van demostrar la solvència atacant i van tancar el partit amb golejada (7-2).

ALEVÍ D 6-0 CORNELLÀ. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Victòria de l’Aleví B davant un Cornellà que va posar les coses molt difícils. Els visitants van sortir molt tancats en els primers minuts i als blaugrana els va costar traçar jugades d’atac en l’últim quart del camp. Cartaña, però, va aconseguir trobar els espais per trencar la muralla visitant i va obrir el marcador. A partir d’aquí el Cornellà va deixar més espais i l’Aleví ho va saber aprofitar, ja que va disposar de més ocasions i va estar molt encertat de cara a porteria. Romero, dues vegades, Roca, López i Rico van firmar la golejada dels blaugrana (6-0).

BENJAMÍ A 12–2 CAN ANGLADA. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Partit còmode per al Benjamí A, que va resoldre’l amb una àmplia victòria davant el Can Anglada. Farnós va obrir el marcador quan només es portaven dos minuts de joc, i de les botes d’Aghayedo va néixer el segon. El Can Anglada va retallar distàncies amb un gol de Muñoz, però la màquina d’efectivitat golejadora va aparèixer a partir del gol de Pleguezuelo. Martí, Pelaz, Farnós, amb dos gols més, Martí, Balde, dos gols de Bah i Pelaz van sentenciar un partit que van dominar des de bon principi.

TECNOFUTBOL 1 – 0 BENJAMÍ B. LLIGA PRIMERA DIVISIÓ

Derrota per la mínima del Benjamí B en un camp de dimensions reduïdes que va jugar en contra de l’equip dirigit per Cristian Catena. Els locals es van avançar en el primer quart gràcies a un llançament de falta i, a partir d’aquí, els blaugranes van buscar insistentment la porteria contrària. Les ocasions van ser més i més clares per al Barça gràcies al bon joc d’equip, però algunes imprecisions tècniques en la definició van impedir l’empat.

BENJAMÍ C 5 – 4 PRAT. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Ajustada victòria del Benjamí C contra un Prat que encara no havia perdut cap partit aquesta temporada, i que era tercer a la classificació. A més, els visitants es van avançar en el marcador amb un 0-2 gràcies a un gol de contraatac i a un altre a la sortida d’un córner. Abans del descans el Barça va retallar distàncies amb un gol de Pablo,i en el tercer quart va millorar el seu joc i va igualar el marcador. El Prat, molt potent físicament, va exigir un esforç molt gran als nois de Jordi Pérez, però els blaugranes van buscar en tot moment la victòria i la van acabar aconseguint gràcies a quatre gols més de Pau Segarra, Diego, Marc Jurado i Ilias.

LA POBLA CLARAMUNT 1 – 18 BENJAMÍ D. LLIGA SEGONA DIVISIÓ

Àmplia golejada del Benjamí D, que serveix als nois d’Òscar Hernández per refer-se dels últims resultats negatius i escalar alguna posició a la classificació. Des del primer moment el partit va ser de domini blaugrana, i al descans el resultat ja era d’1-8. En la segona part, la pluja de gols va continuar i, finalment, el marcador va registrar un incontestable 1-18. Pablo va ser el màxim golejador amb sis gols, mentre que Pol Melet i Sergi Oriol en van fer quatre. Iker va marcar dos gols més, i Bouhary i Adrià Capdevila un cadascun.

MERCAT NOU MAGÒRIA – PREBENJAMÍ. LLIGA FUTBOL 7

El Prebenjamí va caure derrotat en la seva visita al camp del líder invicte de la categoria, el Mercat Nou Magòria (6-4). Els blaugrana van veure com els locals agafaven avantatge amb dos gols de Martínez i López. Per part del rival, Jurado retallava distàncies, però els locals, de nou, amb dos gols més de López, augmentaven la diferència (4-1). El Prebenjamí va seguir lluitant, però els gols de Bravo, Sánchez i Ortega no van ser suficients per evitar la derrota.