Cap de setmana per sumar experiències

Cap de setmana per sumar experiències

Els equips formatius del futbol femení ja enfilen el tram final de la temporada

Després que el filial acabés la competició oficial la setmana passada, els altres tres equips del planter femení barcelonista afronten també els últims compromisos del curs. A continuació els repassem:

Europa – Juvenil-Cadet (0-3)
L’únic equip que segueix disputant la Lliga és el que dirigeix Kiko Meléndez. I és que a la Primera Divisió Juvenil encara li queden cinc jornades per disputar-se. El Barça encadena ja set victòries consecutives. La darrera va ser aquest dissabte al camp d’un rival de la zona mitjana de la classificació. Els gols de Laura Linares, Viktoria Adrianova i Berta Gras van decidir el triomf i, així, el conjunt blaugrana segueix a quatre punts del líder, l’Espanyol.

Sant Gabriel – Infantil-Aleví (0-3)
En la segona jornada del torneig complementari, el quadre entrenat per Jesús López es va refer de la derrota en el debut amb una victòria amb autoritat. Aviat les dianes d’Ylenia Estrella i d’Andrea Cano van donar avantatge a les visitants i, a les acaballes, Laia Martret va sentenciar.

Un amistós de les benjamines amb nens (8-2)
En una setmana de descans al torneig complementari postLliga, l’Aleví-Benjamí va disputar un partit amistós davant del Santfeliuenc masculí a la Ciutat Esportiva. Era el primer partit davant d’un equip de nens no vinculat al Club disputat per les benjamines. I l’experiència va ser tot un èxit. En un clima d’esportivitat, el Barça va vèncer per 8-2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut