Jornada trepidant al planter

Jornada trepidant al planter

El filial es va retrobar amb el triomf a Mallorca i recupera la segona posició
Tres victòries i una derrota és el balanç del cap de setmana del planter femení. Les bones notícies van arribar del filial, mentre que les més menudes, tot i la seva lluita, van caure en el derbi.

Porto Cristo – FCB B (1-3)
El filial va recuperar sensacions amb un treballat triomf a les Balears. Les noies dirigides per Zoe Garcia trencaven la ratxa de dues derrotes consecutives amb una remuntada en un camp complicat, tot i tractar-se del cuer. I és que el Porto Cristo es va avançar abans del primer quart d’hora, però la reacció culer va ser immediata gràcies als gols de Sara Ismael, Laia Aleixandri i Candela Andújar. El premi va ser doble: el Barça B escala fins a la segona posició (a quatre punts del Seagull).

Cerdanyola – Juvenil-Cadet (0-8)
Continua la bona dinàmica de les noies dirigides per David Forcat, després del triomf en el derbi de la jornada anterior. I novament Claudia Pina va ser la gran protagonista. La davantera de Montcada va marcar 4 de les 8 dianes. La resta se les van repartir Bruna Vilamala, Viktoria Adrianova, Ainhoa Marín i Maria Peña. Les blaugranes refermen el seu lideratge a la Lliga.

Infantil-Aleví – Tancat (6-0)
També és molt favorable la línia del quadre entrenat per Juan Carlos Hidalgo. La quarta victòria consecutiva es va gestar amb un control total del joc i un repartiment màxim dels gols. Van veure porteria: Esther Laborde, Natalia Muñoz, Laia Trancoso, Ariadna Mingueza, Valeria Trujillo i Clara Rodríguez. D’aquesta manera, l’equip es manté en primera posició.

Aleví-Benjamí – Espanyol (2-3)
L’única derrota del planter femení al cap de setmana va arribar en un trepidant derbi aleví-benjamí. Els dos equips van encetar al marcador de manera seguida al primer quart (1-1), però el duel es decidiria a l’últim. Les blanc-i-blaves van col·locar l’1-3 i Ylenia Estrella va escurçar distàncies per part blaugrana. Els esforços fins al final de les de Pablo Álvarez no van tenir recompensa en el marcador.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut