El filial se situa líder de Segona

Victòries treballades dels quatre equips femenins de base aquest cap de setmana
Primer quatre de quatre del planter femení blaugrana de la temporada. Tots els equips inferiors van vèncer amb més o menys dificultat els seus enfrontaments.

Pallejà – Femení B (0-1)
El filial blaugrana, encara sense les set mundialistes sub-17, va sumar una treballada victòria a domicili. Un gol de Maria Benedicto va sentenciar un partit de domini visitant i que hauria pogut tenir un marcador més ampli, sobretot al segon temps. Aquest 0-1, combinat amb l’empat del Seagull, situava les noies de Zoe García al capdamunt de la classificació del seu grup de la Segona Divisió.

Juvenil-Cadet – EF Manu Lanzarote (6-0)
Tot i el resultat definitiu, les culers van haver de picar pedra davant d’un rival combatiu que només va claudicar quan es van quedar amb una jugadora menys per l’expulsió de la portera. Les realitzadores van ser Bruna Vilamala (2), Viktoria Adrianova, Marta Vilarrasa, Jordina Colomer i Núria Marín.

Tancat - Infantil-Aleví (0-15)
La segona golejada del conjunt dirigit per Juan Carlos Hidalgo es va gestar a partir del minut 20. Fins llavors, el resultat era de 0-1. A partir del segon gol les culers no tindrien aturador. Les anotadores van ser Laura Mas Berenguer (4), Naiara Tarifa (2), Esther Laborde (2), Clara Rodríguez (2), Laura Mas i Serra (2), Alicia Infante (2) i Laia Trancoso (1).

Espanyol – Aleví-Benjamí (1-3)
Triomf molt meritori de les més menudes a Sant Adrià, on la qualitat tècnica blaugrana es va imposar. Tot just en el seu segon compromís oficial, l’equip es va avançar per 0-3 amb dianes Clàudia Garcia i Ylena Estrella, mentre que les locals finalment van poder retallar distàncies. Els quatre gols van arribar en nou minuts de bogeria, del 35 al 44.