Fran Sánchez: “A gaudir de cada partit que juguem a Europa”

Fran Sánchez: “A gaudir de cada partit que juguem a Europa”

L’entrenador del Barça Femení i la portera Sandra Paños han atès els mitjans abans del desplaçament a Kazakhstan per al debut a la Lliga de Campions

Arribat de Bilbao diumenge al vespre, el Barça Femení ja afronta el nou repte: l’anada dels setzens de final de la Lliga de Campions al camp del BIIK Kazygurt. El conjunt blaugrana ha fet aquest dilluns l’últim entrenament a Sant Joan Despí abans del llarg viatge a Kazakhstan. Prèviament, l’entrenador Fran Sánchez i la portera Sandra Paños han parlat en una multitudinària atenció a mitjans.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Marxem avui (dilluns) mateix, el desplaçament és llarg, també hi ha un canvi d’horari que tampoc ens ajuda massa però es tracta d’adaptar-nos i de fer el millor partit possible”.

“Aquesta pretemporada ha estat per afrontar els partits amb les majors garanties possibles. Ha estat molt positiva i la idea és mantenir la dinàmica”.

“A la Champions hi ha equips que estan molt per davant nostre, que encara no podem discutir el seu nivell perquè estem lluny, però, com l’any passat, l’afrontem amb il·lusió, amb moltes ganes de fer-ho el millor possible i de gaudir de cada partit que juguem a Europa. Intentarem fer partit a partit el millor resultat possible per anar passant eliminatòries”.

“Sempre és una competició especial i que fa viure-la de forma diferent. És veritat que el rival és desconegut, però el 2015 vam anar allà i només vam poder treure un empat. Cal respectar el rival, i afrontar el partit amb la màxima prudència i intensitat”.

Les declaracions de Sandra Paños

“És la competició de la il·lusió i intentarem arribar el més lluny possible i millorar el que vam fer l’any anterior”.

“Cada any anem adquirint més experiència, els partits de la pretemporada han estat molt bons de cara a la competició europea i apujar una mica el llistó”.

“Encara queda una mica per arribar al nivell de l’Olympique de Lyon o Wolfsburg, però s’està treballant en això. A poc a poc, fent un grup més compacte i preparat, en un futur es pot valorar això”.

“És un honor portar el dorsal ‘1’ i més després que Ràfols me l’oferís. Però l’important és aportar, indiferentment del número”.

“Es troba a faltar a les dues companyes de porteria que vaig tenir a la temporada passada, però la veritat és que les dues jugadores que han vingut són grans persones, grans jugadores i faran créixer la competitivitat en l’equip”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut