Definit el calendari blaugrana de la Lliga Iberdrola

Definit el calendari blaugrana de la Lliga Iberdrola

El FC Barcelona Femení iniciarà el camí de la competició domèstica al camp de l’Athletic Club, un rival sempre combatiu. El torneig lliguer presenta un ordre asimètric

El camí del FC Barcelona Femení en lliga ha començat a agafar forma. Perquè ja s’ha sortejat el calendari. El camp de l’Athletic Club serà el primer pas de les barcelonistes. El partit es disputarà el cap de setmana del 8 i 9 de setembre. Cal destacar que és el quart any consecutiu que les blaugranes inicien la competició domèstica lluny de casa. Però els resultats són positius, tres victòries de tres. A més, des de la temporada 2012/13 les culers no perden en la jornada inicial (2-0 davant l’Espanyol).

Altres dates a tenir en compte

El segon pas en lliga es donarà a casa. Quan es jugarà contra el Llevant, el cap de setmana del 15 i 16 de setembre. I el següent matx correspondrà al derbi català entre RCD Espanyol i FC Barcelona Femení (22 o 23 de setembre). Avançaran les setmanes i el cap de setmana del 17 i 18 de novembre s’arribarà a la jornada nou. Un altre partit important en el recorregut de la competició regular: l’Atlètic de Madrid, a casa.

Calendari asimètric

S’ha introduït un canvi en l’ordre dels partits de la Lliga Iberdrola. És a dir, els enfrontaments de la primera volta no han de coincidir amb els de la segona. D’aquesta manera, el segon derbi català de la lliga serà en la primera jornada de la segona volta. I el partit contra l’Atlètic de Madrid en gespa forana se celebrarà el 16 o 17 de març del 2019. L’itinerari de la competició domèstica finalitzarà al camp de la UD Granadilla, el 4 o 5 de maig.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut