FC Barcelona Femení – Athletic Club (prèvia): L’hora de la veritat

FC Barcelona Femení – Athletic Club (prèvia): L’hora de la veritat

13 hores, Gol: L’equip necessita vèncer el tercer al Miniestadi en l’inici d’un dels trams més exigents
Segurament el desenllaç de la temporada per al Barça Femení comença aquesta tarda al Miniestadi. Davant l’Athletic Club, tercer, s’inicia l’últim terç de la Lliga i l’anomenat Tourmalet. I és que després esperen consecutivament el València i l’Atlètic de Madrid i, més enllà, l’Olympique de Lió en Champions. Un duel transcendental que les blaugranes necessiten guanyar per recuperar la diferència de dos punts per sobre de l’Atlètic de Madrid.

Fa gairebé dos anys Barça i Athletic Club es jugaven mitja Lliga en el mateix escenari. Fa una volta, les culers s’imposaven a les lleones a Lezama per un ajustat 1-2. Un duel clàssic i sempre de màxima exigència per al qual el cos tècnic català no podrà comptar amb les lesionades Mariona Caldentey, Leila Ouahabi i Andressa Alves.

Les declaracions de Fran Sánchez

“Serà complicat, l’Athletic està mostrant un molt bon nivell durant tota la temporada. En les últimes dues jornades sí que ha estat una mica irregular, però la tònica està sent molt bona. Al seu camp ja va ser força complicat i esperem que aquí sigui el mateix”.

“Ara hi ha molts enfrontaments directes a la part alta, però també estem veient que tots els partits estan costant, que hi ha molta igualtat i crec que cada partit serà complicat”.

“Tenim clar que el rival vindrà a intentar a dificultar-nos el nostre joc, la seva posició a la classificació demostra que és un molt bon equip, amb una mescla de gent veterana i jove que els està donant un bon nivell. Estic convençut que el partit serà dels durs”.

Les declaracions de Marta Torrejón

“Sabem que l’Athletic Club té grans jugadores a la part davantera, que ens poden fer gol en qualsevol moment, com ens ho van demostrar a Lezama. És un equip molt fort, molt agressiu i vindrà aquí a totes”.

“Del rival destacaria la potència que té a dalt, tant Érika com Yulema ho estan demostrant. Hem d’estar molt preparades. Hem treballat bé durant la setmana i tenim moltes ganes d’aquest partit”.

“Hi ha confiança tant a casa com a fora, però evidentment jugar al Mini sempre és especial. El suport sempre es té en compte”. 
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut