FC Barcelona Femení – Llevant UD: Bon resultat per encarar la tornada (1-0)

Les blaugranes s’enduen el partit gràcies a un gol solitari d’Alexia amb el cap. Bon avantatge per encarar la tornada dels quarts de final de la Copa de la Reina, que serà decisiva

Victòria molt positiva del conjunt de Fran Sánchez davant el Llevant que dona el primer cop en l’eliminatòria de quarts de final de la Copa de la Reina. El matx l’ha decidit Alexia, rematant a la perfecció una centrada de Melanie (1-0). Malgrat la tranquil·litat del resultat, el partit de València serà decisiu.

La primera meitat ha començat amb els dos conjunts molt conservadors i prenent precaucions per no encaixar un gol matiner. A mesura que han passat els minuts les blaugranes s’han estirat i han començat a arribar les primeres ocasions. Primer ha estat un remat de cap de Patri Guijarro, que ha blocat sense problemes Torres. Després l’han tinguda en un xut de Mariona, que tampoc ha aconseguit agafar porteria. Les culers ho han intentat, però no han disposat de l’encert necessari, i amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

El Barça obre la llauna

L’equip de Fran Sánchez ha continuat amb la mateixa intensitat a l’inici de la segona meitat, tot i que les ocasions s’han resistit. Però tot esforç té la seva recompensa, i al minut 53 Alexia ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Melanie Serrano (1-0). El matx ha seguit la mateixa tònica els següents minuts: un Barça dominador, sotmetent el Llevant, però sense acabar de trobar amb claredat la porteria rival.

I així s’ha arribat a la fi del partit, amb un resultat molt positiu per encarar la tornada a València, que serà decisiva per poder accedir a la ronda següent.