Àmplia representació culer a la jornada internacional

En la primera de les dues dates amb partits de seleccions d’aquesta aturada, tretze culers hi van intervenir
Sort diversa entre les tretze jugadores del Barça Femení que van afrontar la primera de les dues jornades de partits que inclou la present aturada internacional. A continuació repassem els partits:

SÈRBIA – ESPANYA (1-2)
Un gol de Patri Guijarro en l’últim moment va decidir el segon compromís de classificació per al Mundial 2019 de la selecció espanyola. Abans, Jenni Hermoso havia avançat a les visitants després d’una assistència de Bàrbara Latorre, però les locals havien pogut empatar per sorpresa al minut 76. Sis blaugranes van ser titulars (Paños, Torrejón, Leila, Patri, Alexia i Bàrbara) en un equip que va acabar jugant amb set culers (Olga Garcia va entrar al 64).

ESLOVÀQUIA - HOLANDA (0-5)
Menys dificultats es va trobar l’Holanda de Lieke Martens. A la mitja part ja manava per 0-3 amb gols de Van der Gragt, Spitse i Miedema. Martens, molt activa, va disputar 79 minuts del duel classificatori.

ANGLATERRA – BÒSNIA I HERZEGOVINA  (4-0)
També va viure una jornada plàcida l’Anglaterra de Toni Duggan. Amb la davantera barcelonista jugant els noranta minuts, les lleones van disparar fins a 27 vegades a porteria amb el balanç de quatre gols (Houghton (2), Parris i Kirby).

ALEMANYA – FRANÇA (4-0)
La creu del divendres per a les internacionals del Femení va ser per a Élise Bussaglia. Les germàniques ja dominaven per 3-0 al descans. En un amistós que va tenir lloc a Biefeld, Bussaglia va ser suplent.