Xavi Llorens “El que més interessa és primer guanyar el València”

Xavi Llorens “El que més interessa és primer guanyar el València”

El tècnic del Barça Femení i la defensa Leila Ouahabi consideren que el partit d’aquest dimecres a la Ciutat Esportiva serà igualat i bonic de veure
La setmana gran del Barça Femení començarà aquest dimecres rebent el València a la Ciutat Esportiva (18h) i culminarà el diumenge al Calderón (12h). El conjunt blaugrana se centra, de moment, en el primer compromís, davant d’un rival potent.

Les declaracions de Xavi Llorens

“Tenim moltes ganes, queden dos partits i després ve el descans de Nadal. Fins ara l’equip ha transmès bones sensacions en una Lliga competitiva i molt dura. L’Atlètic també està a un nivell molt alt, però primer hem de pensar en el València. No es decidirà res però pots acabar l’any amb un regust més positiu”.

“Contra el València serà un partit igualat. No sabem quina manera de jugar elegirà Cristian (Toro), té moltes variants i hem de superar totes les complicacions que ens generi”.

“Afrontem la setmana amb ganes de fer-ho bé. No és decisiva però sí important, perquè jugues amb rivals molt directes i la moral pot pujar o baixar”.

“En els dos partits sortirem amb el millor del millor. El que més interessa és primer guanyar el València. Recuperem a Bárbara i Leila, tenim una plantilla molt competitiva i afrontarem el partit com una finalíssima”.

Les declaracions de Leila Ouahabi

“És un partit més, en el que tenim moltes ganes, només pensem en emportar-nos els tres punts”.

“És un rival molt complicat, està molt bé i és bastant fort físicament. Té jugadores de qualitat i treballadores. Intentarem imposar el nostre joc, serà un partit bonic de veure”.

“No he parlat amb les meves excompanyes, però suposo que vindran amb moltes ganes. És un partit especial de jugar”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut