Una exigència Reial

Una exigència Reial

El Barça Femení ha vençut els últims duels al rival de quarts de la Copa, però sempre ha hagut de suar de valent

Aquest dissabte, a les 10 hores a San Sebastián de los Reyes, es produirà el tercer enfrontament de la temporada entre el Barça Femení i la Reial Societat. Inauguraran els quarts de final de la Copa de la Reina 2017. Barça, segon, i Reial, vuitena, s’han enfrontat dues vegades a la Lliga amb triomfs culers. Els marcadors van ser relativament clars a favor de les culers, tot i que tots els partits van ser difícils de desencallar.

A la tercera jornada, les culers es van imposar a les ‘txuri urdin’ per 2-0 a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Davant d’un rival molt ordenat al darrere, Alexia va obrir la llauna amb una doble rematada de cap al minut 57 i Olga Garcia sentenciava al 80 amb un xut col·locat.

A la segona volta, l’equip va reaccionar a la recent derrota a Badajoz amb un 0-3 a Zubieta. Novament, però, va haver de treballar de valent per superar les basques. Una genialitat de Jenni Hermoso va estrenar l’electrònic a les acaballes de la primera meitat i Andressa Alves i Olga Garcia van rubricar el triomf a la segona.

El precedent del 2016

Dissabte a l’estadi de Matapiñonera es reeditaran també els quarts de final de la darrera edició de la Copa de la Reina. Llavors, el resultat va ser de 5-1. Tot i això, la dinàmica no va ser gaire diferents a la dels enfrontaments del present curs: equilibri de forces fins que, entrada la segona meitat, la balança es decantà cap al bàndol barcelonista. Les golejadores van ser Miriam, Alexia (2) i Bárbara (2).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut