Leila Ouahabi torna al Barça Femení

Leila Ouahabi torna al Barça Femení

La carrilera esquerrana jugarà al club on es va formar després de tres temporades al València i declara “estic molt il·lusionada i contenta”
El FC Barcelona ha arribat a un acord per a la incorporació de la jugadora Leila Ouahabi per al Femení. La carrilera, nascuda a Mataró, ha passat el reconeixement mèdic als Serveis Mèdics de la Ciutat Esportiva i posteriorment ha signat el nou contracte.

Leila, de 23 anys, és esquerrana i molt potent. Es va formar a les categories inferiors barcelonistes i, ja amb el primer equip, va contribuir en la consecució de les Lligues 2011/12 i 2012/13. Posteriorment va seguir creixent al València, on el seu bon rendiment li ha valgut per debutar amb la selecció espanyola absoluta.

D’aquesta manera, Leila Ouahabi es converteix en el tercer reforç del Barça Femení 2016/17 després de les incorporacions d’Andressa Alves (Montpeller) i Aitana Bonmatí (filial).

Les declaracions de Leila Ouahabi:

“Per mi és un orgull tornar a casa, estic molt il·lusionada i contenta. Espero poder demostrar, gaudir de l’oportunitat i seguir creixent”.

“Quan vaig marxar l’equip no era professional, però  el futbol femení va creixent i és l’objectiu de de molts clubs. Espero que l’any que ve puguem guanyar títols. Tinc moltes ganes de guanyar Lligues i Copes amb el FC Barcelona”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut