L’equip ja treballa a Prades

L’equip ja treballa a Prades

El Barça Femení realitza l’estada de pretemporada de dilluns a divendres en aquesta localitat tarragonina
El Barça Femení ja treballa a Prades. Després dels dos primers entrenaments a la Ciutat Esportiva, l’equip s’ha desplaçat al Baix Camp aquest dilluns al matí i a la tarda ja hi ha començat a treballar. Aquesta és la seu de l’estada de pretemporada que portaran a terme les noies dirigides per Xavi Llorens fins al divendres. A partir del dimarts s’hi exercitaran en dobles i triples sessions.

El cos tècnic blaugrana s’ha emportat 18 futbolistes del primer equip (Laura Ràfols, Sandra Paños, Andrea Giménez, Ane Bergara, Marta Torrejón, Ruth García, Melanie Serrano, Line Røddik, Leila Ouahabi, Marta Unzué, Gemma Gili, Irene del Río, Miriam Diéguez, Mariona Caldentey, Olga García, Bárbara Latorre, Jenni Hermoso i Alexia Putellas) y a 4 del filial (Nerea Valeriano, Laura Martínez, Laia Aleixandri i Ona Batlle).

Leire Landa es queda a Sant Joan Despí per seguir amb la seva recuperació, mentre que Sandra Hernández, Patri Guijarro i Aitana Bonmatí disposaran d’uns dies de descans després de la disputa de l’Europeu sub-19. Tampoc hi serà Andressa Alves, concentrada amb el Brasil pels Jocs Olímpics.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut