Final de temporada de medalla al planter

Final de temporada de medalla al planter

Cinc jugadores de la base barcelonista van ser clau en el subcampionat d’Espanya a l’Europeu sub-17
Amb la temporada consumint-se, en els últims dies s’ha disputat l’Europeu sub-17 a la República Txeca. Espanya, amb cinc jugadores del Barça, va finalitzar en segona posició després de perdre amb Alemanya per penals (el resultat en el temps reglamentari va ser de 0-0).

Laia Aleixandri, Berta Pujadas, Anna Torrodà, Candela Andújar i Claudia Pina –totes elles campiones de Segona Divisió amb el Femení B- van tenir un paper fonamental en el conjunt dirigit per Toña durant tot el torneig.  

Al mateix temps, es disputaven els últims compromisos oficials del curs al planter. A continuació, els repassem:

Juvenil-Cadet – Cerdanyola (6-1)
Les blaugranes van poder celebrar amb la seva afició el títol aconseguit la setmana anterior a Sant Adrià. Sobre el terreny de joc, les locals es van mostrar novament molt superiors al rival i van golejar amb dianes de Bruna Vilamala (3), Ainhoa Marín (2) i María Peña. Quan falten dues jornades, el Barça és líder amb 12 punts més que el segon classificat.

Aleví-Benjamí – Fontsanta-Fatjó (3-3)
En un partit amb molta emoció i ple d’alternatives a la Ciutat Esportiva, les més menudes del planter van sumar un punt en el torneig complementari. Les visitants es van avançar per partida doble, però les culers van remuntar gràcies a un hat-trick de Nina Pou. Un gol del rival a les acaballes va deixar el resultat en empat a tres. El Barça ha acabat primer de la lligueta.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut