FCB Femení – Reial Societat: Tres de tres (2-0)

Les blaugranes s’imposen a la Reial Societat amb gols d’Alexia (min 57) i Olga Garcia (min 80) i segueixen invites a la Lliga

El FC Barcelona Femení s’ha endut els tres punts de la tercera jornada de la Lliga després de guanyar la Reial Societat (2-0) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Les noies de Xavi Llorens han estat superiors, amb diverses oportunitats de gol, sobretot de Jennifer Hermoso, però els gols decisius d’Alexia Putellas (min 57) i d’Olga Garcia (min 80) no han arribat fins al segon temps. Les blaugranes es converteixen, així, juntament amb el València, en els únics equips invictes de la Lliga femenina.

Malgrat tot, la primera ocasió del partit l’han tingut les basques en una jugada de córner (min 2). Durant aquesta primera meitat, les blaugranes han controlat el joc, però no han tingut sort entre els tres pals. Una doble ocasió al minut 3 ha estat l’oportunitat més clara que han tingut les blaugranes per obrir el marcador. La portera rival ha tingut problemes per parar el xut de Jennifer Hermoso, mentre que Patri Guijarro, que ha aprofitat el refús per rematar, ha estavellar la pilota contra el pal.

Arriben els gols

La segona part ha començat de la mateixa que la primera. Les basques han tingut una primera ocasió al minut 46 que ha estat salvada per Sandra Paños. Però, igual que al primer temps, les blaugranes han continuat mantenint el control total del partit. Aquest cop sí, però, ha arribat el gol que ha inaugurat el marcador, quan Alexia Putellas ha rematat de cap una centrada de Marta Torrejón que ha anat al pal de la porteria rival. La de Mollet ha aprofitat el rebot per tornar a rematar de cap, i la pilota ha entrat a la porteria de Cornejo (min 57). Ja amb el partit decantat cap al cantó blaugrana, Olga Garcia s’ha estrenat a la Lliga amb un gol des de dins de l’àrea rival (min 80).

Ara, el següent partit de les barcelonistes serà el pròxim diumenge, dia 2 d’octubre, al camp del Rayo, per disputar la quarta jornada de la Lliga domèstica.